Pytanie na temat Gygerim

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika _Marcineq_, 16 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Zumir

Zumir User

nie pojawił się z opóźnieniem, mod wyjaśniał że jak w prawdziwej infekcj wszystko postępuje z czasem, najpierw skrzynki, potem małe i boss

2. obsesja

obsesja User

Darek święte słowa.

3. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

zaliczył, bo bije ponad 50k więc ktoś oberwał za mocno - odleciał na klepkę, a wtedy znalazł sobie w Tobie nowego "opiekuna" :)
    a tak na marginesie, jakby "wysłuchali sugestii" :)
    stworek następnego dnia pojawiać się zaczął na bitkach i pozostałych mapach, i co ?, ano dopadłem gościa na marsowym 15, zaciągnąłem w spokojne miejsce, podleciał jeszcze jeden "grzeczny" marsik do bicia, więc zrobiliśmy naprędce tandem i ukręciliśmy spokojnie gościa we 2 do misji. wprawdzie pod koniec podleciały jeszcze 2 statki, które wywęszyły stworka, ale już był na strzał i po zawodach :)
    nie mniej jednak, nadal pojawił się na marsach :) nie wiem, czym to jest spowodowane - lubi Was, czy jakiś lep na niego tam macie na tych mapach, albo nęcicie jakąś karmą :)

4. DracoNkP

DracoNkP User

Tylko na marsach się pojawia. Co jest w ogóle dziwne. Jeszcze ani razu nie widziałem go u eic czy vru. Chore.. a niby miał się pojawiać na innych mapach.

5. Zumir

Zumir User

ogarnijcie to że będzie też na innych mapach, tylko "infekcja" postępuje, więc przyjdzie to z czasem...

6. BA_MENTOR

BA_MENTOR User

Odpowiedź udzielona, brak aktywności w temacie -> zamykam.

Pozdrawiam,
    MOD_MENTOR

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.