Pytanie odnośnie osmium

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Şηเῥἔя, 27 lipca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Czy jest tu ktoś obeznany i jest w stanie mi powiedzieć czy jeśli ma się ten osmium w ładowni to traci się jego część po pęknięciu?

2. Nie potrzebnie wydałeś tyle hajsu żeby ten syf zrobić bo jest useless.

3. Uzbierałem trochę z wrót resztę dokupiłem co prawda nie mało no ale życie teraz widzę że to najgorzej wydany hajs w życiu jeśli nie da się w napędy dać.

Nie ma to jak nie mówić całej prawdy w FAQ brawo ekipa tylko pogratulować

4. Nathersis

Nathersis User

Naprawdę myślałeś, że będziesz mógł sobie dać to w napędy i śmigać z prędkością bliską 700 na takim cyborgu? XD

5. Jak weźmie się fakt że średnio 40 zet powiedzmy idzie na nazbieranie tego samemu to nie uwierzyłbyś? Choć wtedy to by pewnie nie było do kupienia.

6. A dlaczego niedopowiedzenie ze strony FAQ?
    Przecież jest info, że Osmium jest "mocniejszym Sepromem", więc przeciętnej inteligencji kapucyn byłby w stanie się domyślić, że w napędy tego nie wsadzi.

7. MOD_MIKUS

MOD_MIKUS S-Moderator Team Darkorbit

Drodzy gracze,
    Proszę abyście trzymali się tematu wątku. Posty nie na temat pozwoliłem sobie usunąć.

Pozdrawiam,
    MOD_MIKUS