pytanie

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika opekal234532, 12 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 23. pytanie: Chciałem tutaj spytać z ciekawości, więc wiadomo że został bana permanentna użytkownika ktrudfsetqaze23, rozumiem tego ale dlaczego jak wpisze sobie "szukaj..." i wpisałem "ktrudfsetqaze23" to jest jego posty i tematy ??? jak ktoś został zbanowany i całkowity (konto permanentna nigdy nie da się) to jest jego posty i tematy na forum ? Proszę o wyjaśnienie! Pamiętam i to było wstyd jak pisał posty a tu wszyscy byli przeciwnicy jego. :p

pozdrawiam
    opekal - jakiś numer bo nie kojarze

2. Pamiętasz, bo to Ty.

Skąd człowieku jesteś ?

Ostatnie edytowanie: 12 lutego 2016
  3. No widzisz źle zrozumiałeś! Wszyscy kojarzą uzytkownika ktrudfsetqaze23 bo są już przechowany archiwum reszty. Naprawdę to nie ja. To mój kolega korzystał konta i chciał zobaczyć forum. Ja mówiłem o tym żeby rzeczy nie pisał bo narobisz sobie problemy. A on robił swoje rzeczy. Pomyliłeś sobie.

pozdrawiam

4. Nie wiem jak to będzie szło w Twoim translatorze, ale na takie coś mamy powiedzenie: "...a świstak siedzi i zawija to we sreberka." :D

Ostatnie edytowanie: 13 lutego 2016
  5. MOD_JD

MOD_JD User

Świstak siedzi bo sreberka były fałszywe :p

Pozdrawiam
    MOD_JD

6. Czyli inaczej po forumowemu, dostał bana. :D

7. MOD_JD

MOD_JD User

Coś w tym stylu :)

Pozdrawiam
    MOD_JD

8. S*Y*Z*Y*F

S*Y*Z*Y*F User

albo były z przemytu :)

9. Tak naprawdę, to one były kradzione... :cool:

10. Co wy macie z tymi języka polskiego??? Przecież chodziliście do szkoły i co jest taki zawód Język Polski żeby zostać poetą?? Nigdy jeszcze nie słyszałem o tym języka polskiego. Napewno nikt nie lubi język polski żeby my musieli uczyć się wszystkie epoki i znać ich literatury. A patrz co przyszłości będzie... będzie praca i trzeba umieć liczyć np. rozliczenie albo składki itp. To samo musisz trochę przynajmniej umieć języka angielskiego. U mnie szkole to wszyscy uczniowie kochają języka polskiego okej mają dobrą oceny , ja raczej nie jestem dobry języka polskiego i nie interesuje się z tymi epokami i itp. A oni uczą się z matematyki ledwo oceny a ja lubie matematykę i z tego się ciesze. Nie rozumiem taki ludzi co chwile mówią język polski, potwarza jedną i to samo. Wszystko musisz umieć do matury i itp. A po maturze i tak już odpuścisz przedmiot języka polskiego bo przyjdzie czas to będziesz miał co innego zajęcia niż wcześniej co uczyłeś. Za 50 - 60 lat i tak zapomnisz bo myślisz co innego. I nikogo to nie obchodzi mówie poważnie, pytałem starszy kolegów czy znają epoki a oni powiedzieli do mnie "ty do mnie mówisz czy znam epoki?? co ty oszalałeś co Ci do głowy przyszło i przestań mnie zadawać głupie pytanie" no widzicie to już nie będę się odzywał na temat "Język Polski". Wiadomo że my jesteśmy polakami, trzeba znać takie jak Niepodległość... Poprostu zepsujecie ten przedmiot Język Polski. Wyobraź sobie czy teraz istnieje pod tytułem "Ferdydurke" że my mając 30 albo 40 lat musimy wrócić do szkoły ? Nie ! To jest zniekształcony, dziwne zachowania innych ludzi... Trzeba trochę pomyśleć logicznie...! A są takie ludzie co wierzą. Naprawdę przykro mi. Nauka języka polskiego psuje głowie!

To nie moja sprawa że dostał bana. Mnie to nie obchodzi ale pytałem do Mod dlaczego konto nie jest permanentną a widocznie jest na forum. Bo dokładnie widać że go już nie ma tak jak by przestał pisać posty i tematy. On jest 11 lipca 2015r. zaczął wchodzić na forum. Ja mam innego konto i gram na int1 i pl3 i ciesze się a tutaj sobie przeglądam na forum. Chce często pomóc ludzi. A ten uzytkownik ja go nie znam ale widziałem jego posty i czytałem to straszna głupota. I dobrze że dostał bana bo wkońcu przestanie pisać głupoty.

pozdrawiam

11. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

przeca widać, że to pisaty ten niby "kolega" świstaka :)

12. kris0211.

kris0211. User

Blokada i usunięcie konta to nie to samo. Jeżeli masz bana, to dalej istniejesz, ale na konto nie wejdziesz. Jak konto zostanie usunięte, to go nie ma i tyle.

Od siebie: Polecam ustawić sygnaturę, nie będziesz musiał ciągle pisać "pozdrawiam, opekal234532".
    "A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają" - Mikołaj Rej

Ostatnie edytowanie: 19 lutego 2016
  13. Nic nie ma wspólnego jak napisałeś "świstaka" bo ciągle piszesz o języku polskim.
    po pierwsze jeszcze raz popraw "ale na konto nie wiedziesz" a nie tak "ale na konto nie wejdziesz" ? Jeżeli ktoś dostał bana na koncie i ciągle nie może zalogować się tylko np. ma Error lub Error98 to konto samo się usunie ? :confused:
    po drugie lubie pisać "pozdrawiam, opekal234532" i mi się nie chce zrobić sygnaturkę bo poprostu jestem leniwy. :p
    po trzecie proszę nie pisz jakieś tytuły czy cytaty na forum dark orbit bo wiesz ta sprawa narobisz kłopotów. Nie piszmy już o języku polskim... Skończmy te temat "Język Polski" bo to ciągle jedną i to samo. Nie ma gadać temacie. :mad:

14. kris0211.

kris0211. User

1. Autosugestie... ale już poprawione :)
    Prawdę mówiąc, nie wiem jak to jest ze zbanowanymi kontami w grze (ban czy raczej ban+kasacja), więc nie będę się wypowiadać. Ale z tego co widzę na forum, to tylko ban.
    2. Jak chcesz, to była tylko moja propozycja
    3. Ok, koniec tematu ;)

15. 2. Dobrze że propozycje zrobiłeś bo warto mówić do kogoś kto nie umie jeszcze robić sygnaturkę albo jak wejść na forum albo jak robić w text. Czasami można używać sygnaturkę albo normalny tekście. :p
    3. Koniec tematu dla "Języka Polskiego" a reszta nie koniec tematu :D

16. BA_MENTOR

BA_MENTOR User

Brak aktywności w temacie - zamykam.

Pozdrawiam,
    MOD_MENTOR

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.