pytanie

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika początkujący, 27 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dostałem taką oferte ----Oszczędźcie 33 % na pakiecie Pakiet uridium i zdobądźcie150.000 URIDIUM w promocyjnej cenie! za 119,90 PLN i moje pytanie brzmi czy jak kupie to w czasie trwania helisy 400% to ile uri dostane ?i czy wogóle liczy sie w czasie helisy ?dziękuję

2. Jeżeli ta oferta Ci się ukaże w czasie helisy 400% to powinny się bonusy zsumować :) A co do ilości uri policz sobie na kalkulatorze :rolleyes:

3. czyli się opłaca ?

4. Jak masz pomnożone x4 to wiadomo, że się opłaca :D
    Lecz poczekaj może odpowie Ci ktoś kto kupuje uridium i ma doświadczenie :)

5. ktoś z ekipy może pomoże ?

naprawde nikt nic nie napisze ??

Ostatnio edytowane przez moderatora: 28 kwietnia 2017
  6. TM_Robson

TM_Robson Guest

Po pierwsze łącz posty. Co do pytania to zależy od Ciebie czy Ci się opłaca. Jeżeli oferta pojawi się podczas trwania helisy to dostaniesz więcej uridium za tańszą cenę.

Pozdrawiam
    MOD_Robson

7. poland102

poland102 User

jeśli planujesz kupić uri to oferta ok
    normalnie masz za 99 PLN na helisie 300 000
    tu za 120 PLN na helisie 600 000

8. czyli pomnoży mi na helisie na 100% ?

9. poland102

poland102 User

na to pytanie odpowiedział powyżej Mod Robson; jak ja zaczynałem tych wyskakujących ofert nie było...helisy zresztą też:)
    ale uważaj jak zaczniesz kupować uri to możesz popaść w dość drogi nałóg; te 600k uri wydasz raz dwa...zdobywanie z alienów jest dość mozolne:)

10. dziękuje do zamknięcia .

11. BA_Matroz

BA_Matroz User

Zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

12. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Temat nieaktywny, przenoszę do archiwum.

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.