R-Zone -uszkodzenia dronów

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Ankalagon, 28 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ankalagon

Ankalagon User

Być może już gdzieś się pojawiło to pytanie przy okazji odpowiedzi na inne ciekawe rzeczy. Jednak ja nie mogę znaleźć odpowiedzi w innych postach stąd moja ciekawość - Wiem, że uszkodzenia dronów nie powstają na skutek padnięcia na mapie np przy Inwazji. Jak się ta sprawa ma do R-zone ? Czu w momencie padnięcia na R-zone uszkodzenia dronów powstają czy nie ?

2. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

w strefie r-z drony szkód nie doznają.
    tam tylko zdobywasz pd, zaliczasz statki do misji i opróżniasz magazyn z nadmiaru ammo :)

3. Ankalagon

Ankalagon User

Dzięki za info. tez mi się tak wydawało. Aczkolwiek na samym początku coś mi świtało w głowie, że uszkodzenia powstawały. Teraz sprawdzałem i nie powstają. Myślałem, że to jakiś "byk" lub nie wiem co. Wolę dmuchać na zimne bo przy obecnych błędach już niczego nie jestem pewien. Co do ammo, no cóż tracę je na takie same ataki na normalnych mapach. w R-zone jest przynajmniej do kogo postrzelać w grupie, nie będąc jednocześnie w klanie a poczuć się można dobrze w "klanie firmowym" - gdzie nie ma specjalnych zobowiązań, oprócz tego aby pomagać w miarę możliwości swoim w walce z innymi firmami i przy okazji samemu coś ustrzelić i przy okazji dobrze się bawić.

4. MOD_TORO

MOD_TORO Forum Moderator Team Darkorbit

Zamykam
    Pozdrawiam
    MOD_TORO

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.