Rada na początek

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika kasu1991, 8 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kasu1991

kasu1991 User

Cześć chciałbym żebyście mi trochę pomogli w sprawie zainwestowania urki oraz kredek mianowicie mam
    *Goliata
    *8 iryów
    *20 lf3
    * 13 BO2
    *i kilka generatorów
    * oraz 1 pp i peta
    w co bym mógł inwestować najlepiej ??
    oraz mam takie inne pytanie ile dmg daje lf3 wrzucona do irysa ( lf3 i irys na 1 lvl )
    (mam 30 k urki)

2. Coooz polecalbym licytowac caly czas lf3 by miec komplet.. Urke przeznaczyc na jakas formacje romb lub szkoleniowa ..Pozniej starac sie robic stopniowo lf4, kupujac skrzynki zielone , robic wrota zety na havocki... a tu zarzucam link do ulepszen https://board-pl.darkorbit.com//threads/faq-ulepszenia.2384/

3. Polecam napisać w tematach "W co dalej inwestować? - pisz tutaj" lub w "Co kupić za XYZ uridium? - pisz tutaj"
    Tak od siebie to jak komentarz wyżej: licytuj do końca LF-3 no i BO2 jeszcze policytuj. Napędy też sobie wylicytuj tak żeby mieć ten max na statku. Składaj i rób Zety bo masz prawie 50k urki za przejście plus robiąc w niedzielę masz 50 kluczy i 100cdd więc zrobi Ci się profil pilota i będziesz mógł otwierać skrzynki z czego będziesz miał LF-4, Apisa, Zeusa(otwierając złote skrzynki a najlepiej żebyś właśnie takie otwierał) i inne moduły czy rzeczy do montowni ;)

4. MOD_Moth

MOD_Moth User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam,
    MOD_Moth

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.