rakietki

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Goro^^, 21 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Goro^^

Goro^^ User

Ile ładują się rakietki z premką i cpu turbo? Chcę sobie policzyć na ile wystarczą mi rakieki z fioletowych skrzynek :)

2. **Magik**

**Magik** User

to co sie orientuje to premka podkreca x2 rakiety w ich wystrzeliwywaniu

3. Sam teraz sprawdzałem i wyszło, że 1 sekundę z premką i cpu :p

4. Goro^^

Goro^^ User

Tak właśnie myślałem, dzieki :D To znaczy, że mam rakiet na ponad 35h samego bicia :) Ciekawe do ilu dojdę pod koniec eventu :D

5. SλώczγK

SλώczγK User

co Ty masz kompa z NASA ? ja ani jednej nie moge złapać :D

6. Goro^^

Goro^^ User

Nie mogę zrozumieć, dlaczego innym nie idzie ze skrzynkami. Może na innych serwach jest inaczej, ale u mnie na PL3, jak tylko sie pojawiają skrzynki to w nie klikam i często łapię. Jak tak się nie uda to niewidka i stoje obok na aegisie klikając ciągle w miejsce ze skrzynką (nie łatwo przetrwać tyle min :p) No i oczywiście stabilka jak już wyskoczy zbieranie, nie ma co ryzykować :) Niewidki i stabilki idą jak szalone xD

7. SλώczγK

SλώczγK User

na pl1 jest totalna masakra wszyscy się biją o te skrzynki nie ważne czy z tej samej firmy czy nie byle by złapać - czasami wyskakują 3 skrzynki a i tak się nie da zebrać bo tłuuum statków na nich stoi :D

8. BA_Matroz

BA_Matroz User

Zamykam z powodu braku aktywności w wątku.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.