Rakiety Zamrażające

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika -Postrach.Endurium-, 31 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Wg mnie ich działanie jest absurdalne. W porównaniu do nich to przegięte DCR 250 są jak ammo x1 w zestawieniu z x4...

Ludzie mają ich ogromne ilości.

Ponadto low i mid gracze definitywnie tracą szanse na ucieczke. Mając golca FS da sie jeszcze wymanewrować wroga Golca FS i mu uciec na styk. Łatwiej ma vega i nostromo, ale wystarczy jedna rakietka. JEDNA i po ucieczce.

Co myślicie?

2. skoncza sie komus rakiety to juz bedziesz uciekac jak na moje dla gracza ktory wiecej bije statkow to jest bardzo przydatne zwlacza na vegi itp .

3. Ja je mam i nie narzekam :D Pomagają mi czasami w ucieczce i czasami w łapance :D

4. Heh jest pewne powiedzenie : "Kogo nima tyn pojodł "
    Więc jak był event na DCR250 to trzeba było zbierać rakietki a nie teraz narzekać że się pęka :D
    One pomagaja i w ucieczce jak i w ataku :D

5. TM_Robson

TM_Robson Guest

Rakietki są przydatne lecz kiedyś się skończą. Nie raz mi przez nie ktoś uciekł, ale też dzięki temu ja uciekłem lub kogoś złapałem. ogólnie przydatna rzecz :)

Pozdrawiam
    MOD_Robson

6. RONDO13

RONDO13 User

Ja rzadko ich używam bo mało mnie kto zamraża ale jak trzeba vege ubić a ma FS to się zamraża. :D
    Ale to koksy mnie wkurzają nimi szczególnie jak gonią w kilku to co chwile zamrażają. :mad:

7. No dokładnie, raz pod wozem raz na wozie :D oj niektórzy tyle ich nakupili że raczej będą wyjątki,którym się szybko nie skończą :D