Rakiety zamrażające?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika GhostRider01, 19 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam wszystkich :) Otóż zauważyłem ze gracze mają możliwość zmieniania statek kostki lodu coś w tym rodzaju moglibyście mi powiedzieć czy to rakietu czy umiejętność i jak to zdobyć np rakietę jak taka istnieje
    Z góry dziękuję :D

2. Te rakietki były kiedyś dostępne w boxach eventowych :)

GhostRider01 lubi to.
  3. FURION606

FURION606 User

Rakiety zamrażające można było dostać za przejście zimowych wrót , znaleźć w skrzynkach bonusowych lub kupić za uri w sklepie , obecnie nie ma możliwości zdobycia ich w żaden sposób

GhostRider01 lubi to.
  4. Czempion

Czempion User

Dokładnie, event zimowy, 20 uri sztuka, więc straszna taniocha w porównaniu ze spowalniającymi (w dodatku lepsza, bo wróg stoi, a nie jest zwolniony), jak będzie event radzę nakupić sporo tych zabawek ;)

5. Nugattu_08

Nugattu_08 User

Jak kolega wyzej. Event zimowy, kupnow sklepie lub z boxow lecialy, ale tego nie pamietam :D

GhostRider01 lubi to.
  6. no ja czekam teraz na te rakietki zeby kupic z 20 tys bo sie przydaja

GhostRider01 lubi to.
  7. No to bardzo fajna niespodzianka. Pewnie dopiero za ''czasów'' zimy to nadejdzie.

GhostRider01 lubi to.
  8. dziękuję Wam za odpowiedzi :D

Nugattu_08 lubi to.
  9. Nugattu_08

Nugattu_08 User

Nie ma za co :D naprawde nie zaluj uri ikup caly zapas na caly rok :p

GhostRider01 lubi to.
  10. BA_Matroz

BA_Matroz User

Odpowiedzi udzielone, autor dziękuje, nie ma więcej pytań, więc kłódeczka :rolleyes:

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.