Pomoc techniczna Rakiety

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ziao™, 10 czerwca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ziao™

ziao™ User

Mam kupione na statek okolo 14k rakiet ECO-10 typu hellstorm i po zalogowaniu na mape nie mogę z nich korzystać ponieważ ich nie widze, próbowałem dokupić oraz sprzedać ( resetowałem mape za każdym razem ) , próbowałem nawet zresetowac kompa, zmieniac statek i nic nie pomaga. Również z rakietami Hellstorm-01 mialem ten problem mogłem z nich kożystać ( mam ich okolo 10k ) , ale Tylko z kilku ( z 300 max miałem do korzystania i po ich wykorzystaniu nie mogłem z nich korzystac ). Pomóżcie :D . 2 Dni wcześniej normalnie grałem.

2. BA_ASTRAL

BA_ASTRAL Guest

Tu nie pomoże nic innego jak support, napisz tam, opisz problem itd.

Kiedyś był podobny problem przez zdublowany wpis (2 wpisy dla tych samych rakiet a gra widziała tylko jeden).

pozdrawiam
    SMOD_ASTRAL

3. ziao™

ziao™ User

dzięki

4. Skoro wszystko wyjaśnione to zamykam :oops:

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.