Ranga na globalu???

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika «°SEC˘GRU°»[}G{], 5 czerwca 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Podobno dopiero co była fala baniaków, dopiero co była synchronizacja i nie żeby mnie to jakoś specjalnie martwiło, ale na globalu na kapitana jeszcze wczoraj potrzebne było około 3,890,000 punktów
    ... zerknąłem z ciekawości przed chwilą i mamy 4,503,000.
    600 koła rangi w jeden dzień? Coś się popsiuło? Czy tylko ja zatrzymałem się w 2010r.?

2. -PŁONER-

-PŁONER- User

ktos zmienil firme i skoczyla :) plus boty wszedobylskie bijace miliardy rangi

3. Przeważnie ranga pyka sobie średnio 10k (+/-5k) dziennie do przodu. Raz widziałem 50k i już wydawało się troszkę dużo ... no ale 600k w jeden dzień? Dodatkowo na serwerze na którym pvp prawie nie istnieje, więc większość rangi jest z poważania, a nie za zestrzelenia. I dodatkowo zmiana firmy zabiera 50% poważki.
    W sumie "lotto mi to" bo DO to dla mnie single player i zapchaj dziura gdy nie ma lig, sezonów i eventów gdzie indziej, jednakże chciałem zgłosić iż zauważyłem niestandardową ANOMALIĘ

4. -PŁONER-

-PŁONER- User

teraz to jest na porzadku dziennym :))

5. kto teraz na range patrzy xd