Ranga

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika [Edgar]70, 28 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. [Edgar]70

[Edgar]70 User

Witam mam pytanie macie jakieś rady aby szybko i skutecznie wbić rangę podam eq na wszelki wypadek
    aegis: elite , veteran
    golec : spectrum , sentinel , solace , centaur i wszystkie z handlu
    18 lf4 full lf3
    13 bo2 lvl2 reszta lvl1
    8 iris , apis
    formacje o kurde za dużo ich xD : skorpion , romb, szerwon , ćma, serce , krab, pierścień, szkoleniowa, koło
    28 pp (grube i idę teraz pod alieny)
    pet wszystkie potrzebne mechanizmy
    brak premki ;'(
    19 zet/7 havo :/ że jeszcze je klepie jak coś :p
    z góry dziękuję za pomoc a poza tym to ja jestem z eic i mam rangę szer. kapitan :p

Ostatnie edytowanie: 28 marca 2016
  2. TM_Robson

TM_Robson Guest

Rób wrota z formacją na poważkę i jeśli masz możliwość to możesz na 50% wykupić. Bij także wrogie statki ponieważ z nich też leci sporo punktów do rangi.

Pozdrawiam
    MOD_Robson

3. Jesion13

Jesion13 User

Prawdę nasz MOD powiedział a od siebie to co mogę dodać wszystko co się da na poważanie jak nie masz amo na statki to cóż zostają alieniki z 1 gali szybko bijesz to i szybko coś wbijesz przynajmniej ja tak kiedyś kiedyś kiedyś robiłem

4. [Edgar]70

[Edgar]70 User

Amo tak średnio 70k x4 (wrota robię więc szybko nazbieram) 230k x3 380k sab i 520k x2 :/

5. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.