Ranga

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika -*BARTEK*-, 7 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -*BARTEK*-

-*BARTEK*- User

Witam, mam do Was pytanie, jaki sposób nabijania punktów rangi jest najbardziej opłacalny? wrota? jak tak to jakie bo chciałbym nabić trochę tych punktów? ;)

2. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Na obecną chwilę najszybciej wbijesz rangę robiąc hadesy na podwójnych nagrodach ;) Jakbyś zainwestował w boosterki na poważanie i do tego kupił 50% to rangę nabiłbyś bardzo szybko ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

3. warrriat

warrriat User

Jak wypowiedział się mod hadesy są najszybszą opcją wbicia rangi. Grupą jednego robi się w max 15 min. Co do rangi jaką można z nich dostać to jest to 4480 bez żadnych bosterów profilu pilona i formacji a jedynie na podwójnej nagrodzie i dresie/statku (jak zwał tak zwał) na poważanie. Jesli dobrze liczę to maksymalnie z jednego hadesa możesz wyciągnąć 11186. W obu przypadkach nie liczę rangi z alienów.
    Jeśli chcesz żebym podał Ci konkretną liczbę punktów z jakiś innych wrót przy konkretnych ustawieniach(bostery, bonysy, PP) to napisz i wyliczę.

4. Alfa.Star

Alfa.Star User

hades z nagrada x2 + dres + formacja + bostery + 50 + baza to max no jeszcze pp jest

5. -*BARTEK*-

-*BARTEK*- User

warrriat
    Jakbyś mi mógł wyliczyć ile Pkt dostane mniej więcej za kappe na podwójnych wrotach, boosterkach, dresie i tam mam jeszcze 8% więcej poważania z PP. Byłbym wdzięczny :)

6. Alfa.Star

Alfa.Star User

Polecam program Liczyk jrst gdzies tu na forum tam samemu mozna wszystko policzyc

7. -*BARTEK*-

-*BARTEK*- User

8. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.