Ranga

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Elewation, 15 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Elewation

Elewation User

Witam. Co sie dzieje z rangą teraz? Podobno są jakieś problemy ale nie wiem jakie bo jestem nie w temacie. =>

2. poza tym, że w ciagu dnia ranga skoczyła na globalu o ponad 20tys punktów to nic nie zauważyłem więc nie wiem skąd informacje o problemach:)

3. Elewation

Elewation User

Znajomy mi mówił o jakiś problemach z rangą ale sam nie wiedział o co chodzi bo czytał o tym na czacie

4. Witam.

Z tego co wiem błąd z rangą występuje na serwerze PL3. Problem jest przekazany wyżej więc trzeba uzbroić się w cierpliwość i poczekać na poprawę.

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

5. MASSACRA

MASSACRA User

2 tydzień juz jest naprawiany i dalej nic może najlepszym wyjściem by było reset do 0 :)

6. Jaki 2? Juz 4 tydzien leci a pomocy odzewu zadnego...

7. Widocznie mają nas gdzieś... W sumie, to gra niemiecka, i bardzo wysoko prawdopodobne, że się mszczą za ten mecz...A brak rangi wkurzający...

EDIT: *_* Skoro 4 tydzień już leci... a mecz niedawno był...

8. S*Y*Z*Y*F

S*Y*Z*Y*F User

tzn brak...... wszyscy mają szeregowego pilota kosmicznego. mając ponad 1,1 miliona pkt rangi mieć szer. pilota to raczej dziwne.....

9. kiedy rangi bd naprawione takie male pytanko :p

10. .-*MeGa*-.

.-*MeGa*-. User

:mad:Co się dzieje w ciągu doby ranga skoczyła o 160tyś przesłane złotko na statek przy ładowaniu na broń znika:( ranga wczoraj 311tyś dziś 470tyś.Mecz meczem naprawiali porty to [popsuli] co innego

Proszę jednakże zwracać uwagę na słownictwo.

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

Ostatnio edytowane przez moderatora: 19 października 2014
  11. ... i to jest mega wkurzające...

12. Niestety ale nikt nie jest w stanie powiedzieć kiedy to nastąpi. Podobny błąd wystąpił kiedyś na jednym z globalnych serwerów, naprawa zajęła jakieś 2 - 3 miesiące.
    Za ilość punktów potrzebnych na daną rangę odpowiadają tylko gracze(oczywiście gdy system rang działa poprawnie). Raczej trudno o zniknięcie surowców, spróbuj zmienić statek, przelogować się, prawdopodobnie był to chwilowy błąd(lub jakiś CPU ulepszający generatory/rakiety zużył promerium)

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

13. S*Y*Z*Y*F

S*Y*Z*Y*F User

Myśliciel, a co powiesz na temat kwestii niemożności bicia na portach gdy ma sie strefe? kiedyś też coś takiego było, ale szybko naprawili. jesteś w stanie napisać jakiś konret w odniesieniu sie do tego? pracują nad tym, czy narazie walnięte w kąt i zajmują sie czym innym?

14. .-*MeGa*-.

.-*MeGa*-. User

:cool:przepraszam za słownictwo już to się nie powtórzy:D

15. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Temat nieaktywny od dawna, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Drizzt

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.