RANGAA

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ^zebek^, 14 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ^zebek^

^zebek^ User

Witam. Chciałbym się dowiedzieć jak jest liczona ilość rang na firmie. Tak wiem, że jest to ukazane tu -> https://board-pl.darkorbit.com//threads/faq-ranking-systemu.644/ . Jednakże według moich obliczeń 0.1% to jest 1/1000(szef pułkownik), a na przykładzie z servera POLSKA 1 firmy VRU, gdzie członków jest ponad 3,5tyś powinno być trzech szefów pułkowników, a jest tylko dwóch. Gdzie ten trzeci? Czy też może ja coś źle obliczyłem? Pozdrawiam :).

2. Dobrze liczysz, sama zbierałam się na ten temat kilka miesięcy już w sumie. :p
    Jedynym dopuszczalnym wytłumaczeniem może być możliwość wykluczenia graczy z najniższą rangą. Choć to dość ważna informacja i wnikając w te szczegóły wychodzi na to, że do tych obliczeń powinien się liczyć każdy gracz.

3. Co do szefów na PL1 były one zabierane oddawane znowu zabierane... Niestety na PL1 sa zabierane rangi później oddawane i jest mętlik ale z tymi dwoma szefami co jest teraz utrzymuję się już z 2 miesiące jak nie więcej

4. Wspomniałeś, że przeczytałeś ten temat z rankingiem, który znajduje się w FAQ. Ale nie wiem, czy wiesz, ale właśnie tam znajduje się odpowiedź na Twoje pytanie:

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

5. didus22

didus22 User

To jest najprawdopodobniej odpowiedź dlaczego jest 2 szefów pułkowników a nie więcej ;)

6. I po temacie, więc zamykam :)

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.