Raportowanie Postów

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika AdamStaszczyk, 7 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Dzień dobry. Chciałbym się co nie co dowiedzieć o tej funkcji jako że wyszukiwarka z której skorzystałem przerzuca mnie do "Metody Płatności" co nie jest nawet zbliżone, ale mniejsza z większą że wyszukiwarka pokazuje wyniki takie jakie chce.

Więc jak działa raportowanie postów i to moje pytania.
    - Gdzie trafia zgłoszony post poprzez funkcje raport?
    - Ile się oczekuje na odpowiedź wobec zaraportowanego postu?
    - Jeśli raporty nie obejmują odpowiedzi to jak można się dowiedzieć że raport dotarł tam gdzie miał dotrzeć?

Proszę też o nie zamykanie wątku zaraz po odpowiedzi, gdyż może się zdarzyć że nie otrzymam dla mnie zupełnie jasnej odpowiedzi i będę musiał wspomóc się pytaniami uzupełniającymi.

Pozdrawiam Adam Staszczyk.

2. Adalon

Adalon User

Funkcja "/report" na czacie powoduje przesłanie zaznaczonej (raportowanej) wypowiedzi z czatu do grona CMów
    Nie otrzymasz informacji czy twój raport został odebrany, nie otrzymasz także informacji czy związku z raportowaną wypowiedzią jej autor poniósł jakieś konsekwencje.
    Niemożna - jedynym sygnałem dla Ciebie może być fakt że zaraportowany gracz przez jakiś czas nie udziela się na czacie ;)

3. https://board-pl.darkorbit.com//thr...-forum-nie-samej-gry.2924/page-17#post-907153

4. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Szanowny Graczu,

@Adalon przybliżył Ci funkcje "/report" na czacie, a ja spróbuje przybliżyć tę funkcje na forum. Funkcja raport służy do zgłaszania postów, które Twoim zdanem łamią regulamin. Po takim zgłoszeniu MODkowie otrzymują powiadomienie, a następnie rozpatrują Twój raport. Mogą go przyjąć albo odrzucić. Czas oczekiwania na rozpatrzenie raportu zależy od obecności MODków na forum. Staramy się je rozpatrywać zaraz po zgłoszeniu ale czasami są takie sytuacje, że trzeba poczekać. Zapewniam, że każdy raport trafia do Nas od razu po zgłoszeniu.

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

5. Dziękuje wszystkim za odpowiedzi :). Kłódeczkę można już założyć na temat :).

6. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Wedle życzenia ;) Zakładam magiczną kłódeczkę;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.