reCAPTCHA

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika HOSAPURAX, 9 listopada 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. HOSAPURAX

HOSAPURAX User

Problem z weryfikacją . Po wciśnięciu /nie jestem robotem /nie wyskakuje okienko z obrazkami ani kodem tylko wciąż jest wracanie do tego samego paska/nie jestem robotem / , ładuje się jak by miało wyskoczyć a tu nic . Jestem zły bo chciałem kupić sobie Irka na Aukcji i zrealizować kupon . Błąd tylko na stronie gry , na forum wszystko działa . i wszędzie indziej ... Czy można by coś z tym zrobić albo jakoś mi doradzić .... jak co inne przeglądarki sprawdzałem już . Z góry dziękuję za Pomoc .

2. Błędy w tej grze to podstawa, problem jest znany i musimy czekać na rozwiązanie.

3. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

problem jest znany. Jeśli problem występuje przy kodzie, należy się zgłosić do pomocy technicznej.

majkiski13 lubi to.
  4. Wladimir50

Wladimir50 User

Również mam ten problem przy wpisywaniu kodu

5. wseba24082

wseba24082 User

Mogliby to naprawić

6. allah24

allah24 User

niby to działą ale trzeba zaakceptowac ustawienie prywatnosci z udostepnienia reklam...w sęsie anulować sprzeciw ./

7. damon495

damon495 User

W ktorym miejscu sie to robi ?

8. ŁIMBO34

ŁIMBO34 User

nie dziala to co piszesz

9. allah24

allah24 User

moze niedziała,w zasadzie to gdzies przeczytałem że ktos tak zrobił dlatego napisałem to temat do zamknięcia.

10. HOSAPURAX

HOSAPURAX User

Nie działa

11. HOSAPURAX

HOSAPURAX User

Poczekajmy może coś zdziałają .....

12. Wczoraj nie działał dzisiaj też nie poczekajmy do jutra hehe

13. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.