Rękawica Plutusa - opinie

Temat na forum 'Dyskusje na temat gry / Informacje zwrotne' rozpoczęty przez użytkownika BA_ASTRAL, 21 marca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Lepsze jest to, że jak zwykle kolejny event, a wraz z nim straszne lagi od dobrych 2h, przeskok przez portal trwa i trwa, przetransportowanie się z punktu a do punktu b na mapie to jakieś 5-10 min, zaznaczenie aliena to samo...

2. a ja po próbie skoku skokówką mam problem z połączeniem od ponad godziny...

3. a tak wyglada moja nagroda za plutusa
    [​IMG]Rękawica Plutusa (normalna) zakończona.
    [​IMG]Zniszczyłeś statek obcych typu "Warhead".
    [​IMG]Otrzymano przedmiot: Design statku - Szlachetny Mimesis
    [​IMG]Otrzymano przedmiot: Amunicja - Infekcyjna amunicja laserowa (4.625)
    [​IMG]Otrzymano przedmiot: Amunicja - PLT-2021 (4.000)

4. Podobno już naprawiają błąd ze skrzyniami (łupami), trzymać kciuki co by czegoś innego nie pochrzanili.

5. -OMEN-

-OMEN- User

Już chyba od godziny nie mogę się w ogóle zalogować. Została mi ostatnia fala w tych wrotach, żadne skrzynki z łupami czy punktami jak do tej pory mi nie wypadły.

6. ja też po próbie skoku skokówką utknąłem...

7. aksysPL

aksysPL User

Dokładnie żadnych skrzyneczek. A lagi że ho ho.

8. więcej bezwartościowego dziadostwa niech jeszcze ładują w tę grę, więcej dodatków wizualnych nic nie wnoszących do gry, człowiek by się kilkakrotnie zastanowił nad samym pomysłem a co dopiero nad wprowadzeniem tego, a teraz do rzeczy, dalej lipa, nie łączy, pewnie dostaniemy kod na jakiegos suchara w postaci extra rakietek r310, po tylu latach wcale by mnie to nie zdziwiło.

9. -OMEN-

-OMEN- User

No i chyba wrota zniknęły całkowicie. No to super bo została mi tylko ostatnia fala, zabicie Plutusa.

pancerniaczek lubi to.
  10. "Wydarzenie zostanie wstrzymane do czasu rozwiązania problemów. Postęp nie zostanie utracony, zachowamy go i przywrócimy, gdy zostanie uruchomiony ponownie. Również przepustka bojowa nie zostanie utracona. Będziemy Cię informować, gdy pojawią się dalsze informacje na ten temat."

11. juz mialem pytac o co chodzi, bo tak samo ostatnia fale mam, konfy zrobilem, teraz loguje sie i nie ma...

12. kube

kube User

a co ze straconą amunicja i 5 celami, prawie 35 tysiecy białki poszlo i 4 tysiace kk-c nie licząc rsb i rakietek

13. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

kube lubi to.
  14. mleszko

mleszko User

*BARBARZYNCA*[]R[] rakiety dostałeś za ośągnięcie celu "pięść do oka" a dresu gratuluję

15. zamiast dodawac eenty byscie dodali moze jakies nowe misjie tak jak bylo ze 100 to mogly by byc 220 misji wtedy by bylo wiecej graczy na grze

16. mirraj26

mirraj26 User

Tak popieram więcej misji a nie eventy które poprzez swoje niedoróbki szkodzą tylko grze, wczoraj nie dało się grać tak gra się zacinała.

17. Laser_Jet

Laser_Jet User

Bardzo dobry event - nareszczcie zrobili coś konkretnego - super nagrody - chyba postawili na grywalność bo nie mogę d... oderwać .

18. Ares[19]

Ares[19] User

ja nie mam żadnych wrót do plutusa XD za to lagi jak cholera

19. Event jak zawsze bardzo dobrze przemyślany a serwery doskonale przystosowane do obciążeń. Nasi "informatycy" jak zawszę spisali się na medal. Oby tak dalej!

20. -JM-

-JM- User

jest jakaś informacja czy dzisiaj bedzie sie dało zagrać?