Rękawica Plutusa - opinie

Temat na forum 'Dyskusje na temat gry / Informacje zwrotne' rozpoczęty przez użytkownika BA_ASTRAL, 21 marca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

Był restart przed chwilą, proszę sprawdzić, czy problem nadal wystepuje
    Laser_Jet, prosze o kulturalniejszy dobór słów, dziękuję

2. -[ERGO]-

-[ERGO]- User

Czyli jeżeli ja do 18 nie zdążyłem zrobić tych wrót, to tak jakby mi ucieknie jeden dzień eventu? Bo inni postępu nie stracą, a ja nie zdążyłem tego postępu w ogóle zrobić

3. Ares[19]

Ares[19] User

TL_Eviana, problem nadal występuję ponieważ ja od wczoraj nie mam tych wrót plutusa

4. Zary-pl

Zary-pl User

kto kol wiek widział ? kto kol wiek wie ? gdzie się podziały wrota plutusa proszony o kontakt z biurem rzeczy zagubionych.
    Pozdrawiam ekipę DO

5. -[ERGO]-

-[ERGO]- User

czytajcie faq, macie ze event wstrzymany, kompletnie nie potraficie sami niczego znalezc?

6. Zary-pl

Zary-pl User

Był restart przed chwilą, proszę sprawdzić, czy problem nadal wystepuje
    Laser_Jet, prosze o kulturalniejszy dobór słów, dziękuję Post z góry czytać potrafię a znalezc też potrafie:) bez urazy

7. aksysPL

aksysPL User

Tak poważne informacje powinny być na TOP. np podczas logowania powinno takie info wyskoczyć na cały ekran. i akurat w faq tego nie ma.

8. -[ERGO]-

-[ERGO]- User

Nie w faq tylko w ogłoszeniach na temat akcji specjalnych

https://board-pl.darkorbit.com/threads/rekawica-plutusa.112063/

Naprawdę niczego nie potraficie znaleźć sami, a macie na głównej, tylko że na forum, można również wejść w zakładkę "Nowe posty".

Używajcie czasem swojego daru inteligencji homo sapiens - człowiek myślący

Co do eventu to ponawiam pytanie, jeżeli ja do 18 nie zdążyłem zrobić tych wrót, to tak jakby mi ucieknie jeden dzień eventu? Bo inni postępu nie stracą, a ja nie zdążyłem tego postępu w ogóle zrobić. Jest jakaś inna opcja niż stracenie dnia eventu? Gdy pojawi się on znów to co, gracze którzy ukończyli wczoraj wrota nie będą mogli tego zrobić tego dnia. Pani Team Leader, proszę zapytać przełożonych

9. -[ERGO]-

-[ERGO]- User

Przyznaj że po prostu szukać nie potrafisz

10. TL_Eviana.

Panowie!!!!!!!!!
    Proszę o spokój. Nie będzie takie informacji w FAQ< bo od tego jest oficjalne ogłoszenie i ten dział należy czytać.

Problem z lagami zgłoszony

11. S*Y*Z*Y*F

S*Y*Z*Y*F User

TL_Eviana ja mam pytanko. wykupiłem licencje za PLN przed wyłączeniem eventu. czy po restarcie tego eventu bede musiał sie wkurzać, gdy sie wykupiona licencja sie nie pojawi? czy może wróci to do stanu sprzed wyłączenia?

12. *ASLAN*

*ASLAN* User

Jedno pytanie udało mi sie raz zrobić wrota plutusa przy błędzie gdzie skrzynka mi sie nie pojawiła i czy jak na nowo ruszy event zostanie mi jakoś ona zwrócona czy po prostu jedne wrota w plecy pod względem skrzynki ?

13. -[ERGO]-

-[ERGO]- User

Nikomu nie odpowiedziałaś na pytanie Eviano, odpowiadasz tylko na ostatnią wiadomość

14. kube

kube User

i kiedy ten event dalej będzie

15. TL_Eviana.

nie wiem, zobaczysz po starcie eventu. Jeśli się nie pojawi, to napisz do Pomocy Technicznej
    Nie wiem czy event będzie trwał dłużej, wiemy tyle co w ogłoszeniu.

16. *ASLAN*

*ASLAN* User

Widzę że odpowiada się już aby na wybrane tematy reszta jak w przypadku mojego są olewane miło z waszej strony ... :)

-dshh14- lubi to.
  17. kube

kube User

nie wiadomo czy event sie potoczy dalej ?

18. TL_Eviana.

pisałam post wyżej, że wiemy tyle co w ogłoszeniu.
    potoczy

otrzymałam odpowiedź od centrali, że tak

kube lubi to.
  19. kube

kube User

dziekuje bardzo

20. Może ktoś z ekipy poprawić "Kalendarz" bo ewidentnie wprowadza w błąd informacją że trwa Rękawica Plutusa

-dshh14- lubi to.