Blad Rekompesaty za problemy w grze

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ςเภςเภ84¤22¤, 7 lutego 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Błąd logowania niemoc i brak reakcji strony na logowanie , Utrata busterów 50 % przez brak możliwości gry przez błędy gry ciekawi mnie co z tym problemem zrobi włodarz gry bez rekompensaty się nie obędzie. Nie po to kupuje walute gry i pomoce w postaci busterów 50% by takie niespodzianki były w grze której jest bez przerwy problem od 2 miesięcy juz nawet z robieniem wrót HADESU w weekend .Pozdrawiam serdecznie

GreenArrow i -MandarynkA- lubią to.
  2. ViperΔ

ViperΔ User

ojej nie płacz już, nikt ci nie każe kupować waluty gry xD mi jakoś wszystko dobrze działa a rekompensaty są raczej jak jest coś poważniejszego u większości/wszystkich graczy a nie pojedyńczych graczy. Przy okazji tutaj chyba nie można robić tematów.
    mowilem ze tylko dla modow
    to nie zabawa w moda jak cos nie przypominam bo nie chce 2 tyg czekac na unbana nie

MOD_TORO lubi to.
  3. !*Foxx*!

!*Foxx*! User

vipera u ciebie to zawsze wszystko działa i nigdy nie masz lagów jak wszyscy mają. A dzisiaj to jest jakas masakra

4. ViperΔ

ViperΔ User

No u mnie zawsze wszystko działa i nigdy nie mam lagów, dobrze mówisz. A dzisiaj to działa jak zawsze, czyli normalnie :)

5. ja na chwile obecna sie wogole zalogowac na mapke nie moge...

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.