Resetowanie profilu pilota

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika kuropicin, 28 czerwca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Turok112

Turok112 User

Hehe.. Na te 10 pp musiałabyś zbierać z 1 rok..

Ostatnie edytowanie: 20 sierpnia 2017
  2. Kiedyś właśnie liczyl sie skill, a nie dmg :D do czasu wejścia baz klanowych wszystko bylo w porządku

3. Alfa.Star

Alfa.Star User

To zalezy jak dalejo sie cofniemy. Ja pamirtam czasy kiedy byla jedna formacja i tak naprawde kto wiecej bil wygrywal. Potem z pojawieniem sie dresow formacji to sie zmienilo

4. _wiechu_

_wiechu_ User

Ja stety niestety pamiętam czasy gdy białka była czymś wyjątkowym gdy ktoś się z nią pokazał było łał skąd on ją ma. Pierwsza moja białka była z piłki ale który to dokładnie rok był oj nie pamiętam. I ulepszanie z złotko kiedyś nie liczyło się ile jakich laserków masz na pvp. Liczyło się że jesteś i się bijesz. Pamiętna zbiórka EIC na ts 180 osób ;)

Sorry za offtop

5. Turok112

Turok112 User

Teraz gdyby było 180 os na zbiórce czy też raczej na mapie, to serwer nie da rady. Dziwne czasy.

6. A niby technologia poszła do przodu o_O

Ghost_User i kris0211. lubią to.
  7. Turok112

Turok112 User

W tej grze też coś się ruszyła, ale jak widać BP jeszcze nie dorosło do takich zmian.

8. krok w przód i dziesięć nazad :D

9. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.