Robienie wrót za urke

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ***Victor***, 25 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Fajny pomysł

1. Tak

3 głos(ów)
    37,5%
  2. Nie

5 głos(ów)
    62,5%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam mam pomysł zeby można robić wrota za urke :)
    np płaciło by sie za
    alfa 10tys urki
    beta 20 tys urki
    gamma 30 tys urki
    kogo by bylo stac to by rodził za urke a kogo by nie to by samm robił je :)
    i np jak jest 50% i ktos mam duzo wrót do zrobienia to szybciej by mu szkoło robie za urke niz samemu :D

2. O ile dobrze zrozumiałam, że koszty wymienionych wrót miałyby być od 10k do 30k to niezbyt to mądre. :D Klikanie w GG też coś daje - ammo, cdd, za tak niskie ceny składania wrót już by tego nie było. ;) Choć i tak składając alfę za 10k mogłabym całą grę spędzić bijąc alieny z białki, bo miałabym jej mnóstwo. :D

Jestem za stałymi cenami wrót, jakby je w miarę rozsądnie zaplanować. Różnice między cenami są czasami za wielkie, bo jeden ciągle składa kappy za średnio 1500 energii, a innym po wydaniu ponad 3000 nadal brakuje kilku części. Ale no 30k za gammę to jednak nie, bo rangi na statkach bym nie wbiła, póki nie daliby mi możliwości zrobienia wjazdu do wrót innych graczy. :D

Keram lubi to.
  3. Keram

Keram User

Sądzę, że tu chodziło nie o składanie a robienie wrót.
    Czyli składamy normalnie, a potem klik - 10k uri poszło a alfa zrbiona i mamy nagrodę.
    No... nie.
    Są ludzie którzy by nic nie robili cały dzień tylko robili tak wrota. Już widzę jak ranga skacze w góre :p

4. ale by byli stratni 60k na komplecie czyli juz jakies wrota by mozna z tego złozyć :D

5. Keram

Keram User

Czy dla osób które tygodniowo kupują 1-2mln uridium te 60k to tak dużo?
    No nie wiem

6. kris0211.

kris0211. User

Za Alfę jest 20k uridium nagrody. Świetny pomysł na maszynkę do robienia pieniędzy :confused: Na nie.

7. z kazdych wrót brało by 50% urki :)

ale jak robia 8 kompletów to juz jest 480 k urki czyli 3,4 komplety by zrobili za ta urke

Posty łączymy, ostrzegam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Ostatnio edytowane przez moderatora: 26 września 2015
  8. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.