Rozmowy na temat aktualizacji aukcji

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Czarny, 19 lutego 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy jestes za czy przeciw nowemu systemowi aukcji

Ankieta zamknięta 26 lutego 2014.
  1. Fatalne

17,7%
  2. Fajne

50,8%
  3. Niewiem jak mozna bylo coś takiego wymyslić (Mega fatalne )

31,5%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Czarny

Czarny User

Jak pewno większość z was widziała na serwerze testowym pojawiła się aktualizacja aukcji .
    Dlatego jestem ciekawy waszego zdania na temat tej aktualizacji i chodzi mi głównie o zdanie graczy którzy wydają prawdziwe pieniążki, czy wy także czujecie się oszukani ? Designy w których info było że nigdy nie pojawią się w systemie aukcji nagle mają być dostępne za kredyty ? To samo dotyczy stateczków typu aegis ,citadel itp oraz designów veteran i elite .Według mnie graczą którzy kupili te przedmioty należą się w takim razie zwroty uridium .Dodatkowo jest napisane że podczas trwania eventów będą dostępne specjalne przedmioty czy chodzi tu także o lf4 ?
    Dodatkowo proszę żeby pod ankieta wpisywać posty z nickiem i swoja opinia .
    Przepraszam że tu ale nie wiedziałem gdzie to umieścić

2. Zgadzam się... czlowiek nie raz trzy tygodnie bił dk i inne alienki zeby kupić sobie aegisa a teraz nie którzy kupią na allegro i będą mieć w dzień .... coś za co dawniej nie którzy płacili prawdziwe pieniądze...
    Jak najbardziej na NIE !!!! TA GRA się robi coraz gorsza i co raz mniej w niej jest sensu.....

3. Czarny

Czarny User

Gracze którzy zaznaczyli że jest to fajne niech coś napiszą i pochwalą się jakimi kotami latają a nie tylko glosy oddają

4. Oympic

Oympic User

Tak macie racje, narzekacie że nic dla graczy a jak już zrobili to nagle wszystko źle.
    Latam statkiem ewentualnie kontem a nie kotem.
    4.5mld pd aegis + spearhead LF4 i oslony poulepszane apis, zeus itp
    Mi się podoba, niech wprowadzają ułatwienia dla graczy :)

5. Co za bzdury jak to wejdzie to koncze z ta grom chyba ze bigpoint odda mi uridium za te wszystkie zmianki za ktore ja musilem walic przelewy i urke . a ci co daja glosy na tak to chyba sa flaxami albo tymi co beda kupowac cytadele za kredki zeby bugowac seprom i z ERY bootow wejdzie nowa era Tysiaca cytadel na bazowkach Pozdro Bigpoint

Jestem Przeciw !!!

dert3496 lubi to.
  6. Czarny

Czarny User

wklej swój link do profilu to ci udowodnie ze nie latasz

7. Ja jestem przeciwny tej aktualizacji. Dlaczego? Na designy i statki wydałem łącznie około 1,2 mln uri , a mógłbym to mieć za kredyty. Totalny bez sens...

8. Czarny

Czarny User

Pogratulować programistą bp toku myślenia teraz kazdy będzie mógł robić seprom cytadelą za kredyty normalnie gratulacje piszcie jak najwięcej na nie to może nie wejdzie

9. MOD_Sabio

MOD_Sabio Guest

Mi się to podoba, fajnie że będzie co z tym 1,5 mld kredek zrobić.
    Kupilem aegisa za uri i nie żałuje, jak bym miał ten rok cały czekać aż będzie na handlu to nie zarobił bym tej urki co zarobiłem i myśle że nie tylko mi aegis sie zwrócił. Poza tym większość graczy prędzej uri nazbiera niż te kredki, nie znam szczegółów ale pewnie będzie 52 aegisy, itp. rocznie to ceny będą niemałe.
    No i będe mial design do spearheda bo uri bym na to nie wydal.

Pozdrawiam
    MOD_Sabio

*-BOGGY-* lubi to.
  10. galler1996

galler1996 User

jestem przeciw tej durnej aktualizacji nie po to wydałem prawie 1250000 urki żeby za rok każdy miał to za darmo beznadzieja i patologia tyle odemnie

11. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Jak dla mnie to może być, mimo, że statki i designy kupiłem już za uri to myślę, że odciąży to trochę aukcje boosterów, które i tak są bardzo drogie ;), a Cytadela za kredki być może sprawi, że pojawi się więcej tych statków na mapie :). Niestety pokazywanie aktualnej ceny sprawi, że złapanie okazji stanie się dużo trudniejsze.

Pozdrawiam
    MOD_Drizzt

*-BOGGY-* lubi to.
  12. Czarny

Czarny User

Tak ale co z graczami którzy juz to mają i gdyby wiedzieli że będzie to dostępne za kredyty nigdy by tego nie kupili czy będą mogli ubiegać się o zwrot tej sumy uridium ? bo raczej nie wydaje mi się. Dodatkowo kiedys w opisie designów do goliatha było dodane że nie pojawia się w opcji za kredyty i tu juz jesteśmy oszukani.
    Ponadto dodam że np Mod otrzymuje comiesięcznie pewną sumkę uridium nie prawda ? A zwykły gracz musi ją sobie wbić lub poprostu zakupić dlatego nasze sprzeciwy

-CREON- lubi to.
  13. *TIDI*

*TIDI* User

Ja nie wydaje w ta gra kasy tylko premka co pol roku, ale mi tez sie ta aktualizacja nie podoba gram na serwerze 3.5roku i nie zdobylem nawet polowy tych designow(szczegolnie o te do golca mi chodzi wydalem juz duzo kluczy a znalazlem tylko 2 narazie) , nie dlatego ze rzadko gram bo jestem raczej aktywny.Po wprowadzeniu tego w zycie wiekszosc tych nowych graczy(lub ci lepsi nowe konta zaloza zeby potem je sprzedawac...) kupi na alegro czy innych aukcjach kredyty wiec to straci sens.
    Pomysl ten uwazam za fatalny.

14. Oympic

Oympic User

Tak ciężko wpisać nick z forum w wyszukiwarkę? Teraz mam golca na poważkę ponieważ na aegisie nie kupuje i nie zamierzam designu veteran, może jak będzie wart tyle co parę krych.

15. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Osobiście wszystkie designy kupiłem za uri dawno temu i nikt wtedy nie mówił, że pojawią się w skrzynkach, gdybym wiedział to na pewno bym nie kupił. Teraz wprowadzili je na aukcje, ale to, że jedna osoba na tydzień wylicytuje sobie design zapewne za sporą ilość kredytów jakoś mi nie przeszkadza aż tak bardzo.

Pozdrawiam
    MOD_Drizzt

16. Jestem Za żeby statki i designy weszły na handel. Lecz żeby lf4 weszły do sklepu to mówię stanowczo NIE ! To nie będzie gry jak każdy użytkownik będzie bił z mieszanki po 120tyś. Teraz już jest obłęd bo niektórzy mają takie programy że każda mieszanka wchodzi i co 3sec bije 150tyś.
    Chciałbym też zwrócić się do bp z prośbą aby codziennie lub co 2 dni robili restart wszystkich serwerów. Niby surowo karzą za boty ale i tak dużo ludzi je używa. Tego nie da się udowodnić robiąc skreena. To trzeba widzieć na własne oczy.

Pozdrawiam gracz PL2

17. Czarny

Czarny User

z tego co narazie widać na tak zaglosowali tylko mod *2 i gracz który lata flaksem i poparł to bo chce miec to za kredki

18. zgadzam sie z czarnym to jest porażka tej gry jeśli to wejdzie. dlaczego wydałem dużo uridium na dresy do gola po to żeby po roku jakiś gracz który hmm kupił sobie kredki w nielegalny sposób wylicytował sobie to na co ja poświęciłem swoje realne pieniądze i czas na zarobek uridium jednym słowem porażka

ps. od tej pory gra zaczyna tracić sens !! :/

Donatan lubi to.
  19. Czarny

Czarny User

Głosujcie i zachęcajcie znajomych bo skoro jest to juz na serwie testowym to bez naszych glosów na nie zapewne wejdzie

20. Powiem tak kiedys sie zbierali wszyscy na 4-4 i protestowali przeciwko lagom w grze i teraz jezeli to wejdzie to tez bd protest przeciwko glupotom jakie maja byc wprowadzone !!!
    faktycznie bedzie duzo cytadel na mapach rodzinnych !!!

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.