Rozmowy na temat aktualizacji aukcji

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Czarny, 19 lutego 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy jestes za czy przeciw nowemu systemowi aukcji

Ankieta zamknięta 26 lutego 2014.
  1. Fatalne

17,7%
  2. Fajne

50,8%
  3. Niewiem jak mozna bylo coś takiego wymyslić (Mega fatalne )

31,5%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ja bym dal 20% wartości i jest ok

2. Ja to zostawiłbym to tak jak jest. Też się wnerwiam jak widzę Vegę po 50k i designy po 10k, ale więcej graczy może mieć trochę większe szanse na wygrywanie pvp.

3. 0dominik0

0dominik0 User

całkowicie się zgadzam

4. dert3496

dert3496 User

I co ci to da? ktos ze sawczasu weyliczy te 15% i co? i tak postawi 1 sekunde wczesniej :>

kris0211. lubi to.
  5. RONDO13

RONDO13 User

ja zagłosowałem zdecydowanie na nie owszem aukcje wprowadzili juz dawno ale fajna nie jest flaxy za mocno na tym skorzystały

Ostatnie edytowanie: 23 sierpnia 2014
  6. *HARY*

*HARY* User

i to mi sie terz podoba i niewarzne ile postawimy dopiero po koncu licytaci zwrot kredek i to czy wygralismy

7. dert3496

dert3496 User

Mi osobiscie aktualizacja aukcji sie podobała. Niech sie kazdy z was cofnie do czasu bodajze 2 lata temu, i niech sobie przypomni, jak tracił 200-300 kk kredek za irka przegranego, taka sytuacja powtarzał sie pewnie nie raz.
    no potem to ze kredki były zwracane, ale i tu czegos brakowało, a ta osotatnia aktualizacja jak dla mnie dodała sporo dobrego, nie jestem flaxem gdyż latam dość sporo ponad FE i mi ta aukcja tylko pomaga, min. zdobyc x3 zdobyc bostery, czy teraz mam w planie zakup aegisa zeby zkonczyc gamme bo na golcu mi nie idzie.
    Dziękuje za czas poświęcony mojej wypowiedzi, co do tematu jestem na tak.

8. RONDO13

RONDO13 User

Owszem zwracanie pieniędzy za przegraną aukcje mi się podoba ale nie możliwość wylicytowania statków jeden pobije trochę dk drugi kupi kredki, obaj zalicytują w ostatnich sekundach i maja to jest denerwujące i za duże ułatwienie dla graczy.

9. dert3496

dert3496 User

Nie zgodzę się.
    Jedyne co mi nie pasuje to profi-designy na aukcji, pomimo iż jest ona aż tygodniowa.

10. RONDO13

RONDO13 User

niech dadzą na miesieczna :D

11. dert3496

dert3496 User

no jak by dali misięczną na profi dreski to by mi nie przeszkadzało juz nic w nowej aukcji :D

12. RONDO13

RONDO13 User

mi tez :p aktualizacji serwera zadam :D

13. dert3496

dert3496 User

hehe :D

14. RONDO13

RONDO13 User

czterokrotnie by się zmniejszyła liczba osób w roku by się cieszyło wygranym dresem.:p:D

15. Szymon2727

Szymon2727 User

Tak gadacie o tych flaxach, ale pytanie brzmi czy już latają te pchełki ? :D Nostromki i BB ? :D Leonovy z 6 flaxami ? Nie, bo po prostu ta gra wymarła.

Gadacie o takich plusach, a jak cztery lata temu to się buliło mapy i DK z klanem, by mieć irka więcej - jaka radość :D A teraz to niestety niby flax może sobie pozwolić, ale nie oszukujmy się - flaxów jest mało i często gracze z podłości licytują.

Osobiście to pokazywanie cen to głupota. Rozumiem już te zwroty, ale to jest przegięcie. Dzięki temu to handel jest bez sensu. Trzeba dać wszystko, albo masz pewność, że ktoś Cie przebije... Flaxy również są pokrzywdzone, bo jakiś gracz sobie przebije o kilka kredytów.

A aegisy, desingi itp. to już w ogóle porażka. Ktoś pracował na aegisa, by łatwiej sobie zdobywać kasę i co ? Nie dziwię się, że sporo graczy po takich zamianach odeszła... No do prawdy 250.000 uri. nie da się porównać nawet do biliona kredytów...

Z resztą to bardziej zaczyna komplikować robienie konta. Kupić LF-3 ? Golca ? Leonova ? Czy może aegisa ? A może, by tak irysa ?

galler1996 lubi to.
  16. BA_MENTOR

BA_MENTOR User

Kłódeczka - brak aktywności.

Pozdrawiam,
    MOD_MENTOR

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.