Rozmowy na temat aktualizacji aukcji

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Czarny, 19 lutego 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy jestes za czy przeciw nowemu systemowi aukcji

Ankieta zamknięta 26 lutego 2014.
  1. Fatalne

17,7%
  2. Fajne

50,8%
  3. Niewiem jak mozna bylo coś takiego wymyslić (Mega fatalne )

31,5%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Donatan

Donatan User

a lagi jak były tak będą xd

2. NO u mnie jakos odpukać ( puk puk xD ) jest spoko nie ma lagów paczam se na ceny dochodzące 1 miliarda za desing :D

3. u mnie na de6 jak na razie stać mnie przebić każdego (ceny max 500mln) :D ale poczekam aż szał minie i kupię sobie aegisa albo desing do goliata ^^

4. Oympic

Oympic User

Fajnie że kredyty oddają automatycznie po przebiciu :)
    Do tygodnia kupie to i owo :D

5. Bam 2,8 mld za Aegisa :) dobrze, że to ode mnie z klanu :D

6. ja sobie poczekam żeby wygrać

7. ja tak samo po co się śpieszyć i wydawać spore miliony ja jestem cierpliwy :D

_**M*A*T*I**_ lubi to.
  8. a ja napisze tak ja kończę z tą grą przynajmniej nie będę grał tak jak teraz .
    to co bp zrobiło jest śmieszne (amunicja broń eventowa na aukcji ) koniec.
    GAME OVER !!!

9. CÓŻ to tylko gra. Po co traktować to wszystko tak totalnie na poważnie

SKORABOK lubi to.
  10. na poważnie oni sobie robią jaja z gracza który jednak dużo poświęcił pieniędzy i czasu na rozwój kąta teraz jak na aukcji mają być rzeczy eventowe tzn broń = LF4 :/ Amunicja = rsb za kredki to jest żart ? o_O nie było by problemu gdyby na aukcji nie było amunicji eventowej i broni teraz jaki jest gry sens gdy bp robi sobie jaja z graczy
    tyle odemnie .
    teraz będe grać w gre w której nie jest to ważne co masz a jak z tego korzystasz i bp ani jednego złamanego grosza nie ujrzy odemnie .

11. dert3496

dert3496 User

Ehhh no niestety nowa aktualizacja dla slabszych graczy moze byc przydatna, ale aż się nóż w kieszeni otwiera jak gracz zaawansowany i grający jak ja 4 lata na to popatrzy, to teraz gracz nowozarejestrowany bedzie mogl w tydzien dojsc do tego co ja pzez 4 lata. zgadzam sie z tymi co mówią wszyscy moi przedmówcy ze ta aktualizacja to porazka!!!

Ostatnie edytowanie: 27 lutego 2014
  12. Brawa dla BP :D szkoda tylko że aukcje są raz na dzien i tydzien a nie co godzine ale wszystkiego mieć nie można :D

13. Jako że wczoraj było MHH, także dziś jest do kupienia RSB (przynajmniej na PL2). I mam takie pytanie: Widzisz je na handlu, bo ja jakoś znaleźć nie mogę.

Chyba że to dopiero pierwszy raz i nie dopracowali tego tak by były także przedmioty eventowe.

14. ale macie problemy :D
    ja nic do tego systemu aukcji nie mam a flaxem nie jestem

15. Amunicja eventowa lf4, zeusy i apisy mają być podczas odpowiednich akcji.

16. Czemu designy Veteran i Elite są na aukcji dziennej, skoro designy do gola i vengi (profi) są raz na tydzień? Osobiście jestem za tym, by te wszystkie dać do tych aukcji tygodniowych. Brakuje mi tutaj logiki ; )

17. designy Veteran i Elite nie mają umiejętności :p

18. SKORABOK

SKORABOK User

ten łapacz co grał na skandy 1 Vandetta moze ? eic :D

19. To i ja się wypowiem...
    Mam 4 hale w hangarze: Golca (wszystkie(!), jak dotąd, elitarne designy, od venoma do sędziowskich), Vege (również designy elite), nie dawno kupiłam Aegisa i Ołówka. Wszystko to oczywiście kupiłam za uridium.. Smsy, całe dnie na kryśkach, na zbieraniu palladium i na wrotach.
    A teraz jak to będzie wyglądać ? Flaks, który ledwo co gra będzie latał na takim samym designie jak ja, z tą różnicą, że ja wydałam na to pieniądze a on kredki... Zero jakiejkolwiek sprawiedliwości. Jeżeli już zrobiliście, jak to nazwaliście, "
    Nowy, lepszy, doskonalszy - System Aukcji 2.0" to poproszę o zwrot mojego stanu konta uridium... czyli ok. 2 000 000 uri ! ;/

20. Tja, a stawiają po tysiąc kredytów na to, że będzie go stać ?

THINK !

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.