Rozmowy na temat aktualizacji aukcji

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Czarny, 19 lutego 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy jestes za czy przeciw nowemu systemowi aukcji

Ankieta zamknięta 26 lutego 2014.
  1. Fatalne

17,7%
  2. Fajne

50,8%
  3. Niewiem jak mozna bylo coś takiego wymyslić (Mega fatalne )

31,5%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. pomyslales ze on wydal sporo kasy na to? obiecywali ze nie bedzie statkow i designow na zadnej aukcji i oszukali wszystkich. Porazka nic wiecej. ja tez zakonczylem z ta gra raz na zawsze i mysle ze wiele osob postapi tak samo. BP samo sobie podlozylo noge , dlaczego? a dlatego ze teraz nikt nie wysle zadnego smsa ani nie zrobi przelewu skoro wejdzie na alllegro i kupi kredki;) BP na tym straci) i tyle;) ich sprawa;) ja przylaczam sie do Johnego:) Lagorbit to zlo:)
    i jeszcze jedno.. nie dziwi was fakt ze podoba sie pomysl ludziom z suportu(kazali wam w BP?) i noobkom co lataja na flaksach?

Ostatnie edytowanie: 27 lutego 2014
  2. a wiesz ze jest takie cos jak allegro? zobacz ceny kredek;) bardziej sie oplaca niz to cale uri z sms czy przelewow teraz;) dajemy zarabiac graczom od dzisiaj a nie bugpointowi;) hahahahaha
    brawo bugpoint;)

3. Mi się pomysł podoba. Możesz nazwać mnie "noobem", ale wszystko co w tej grze osiągnąłem (3hale na statki, pet lvl 8 (więcej nie chcę na razie), kamyk 3 i zbieracz surowców 3, 8 irków, 3 wrota ukończone, skylab prawie na full, ranga Kapitan (blisko do szefa Kapitana), 50% bazy jestem w stanie sam postawić i wiele innych) bez pomocy klanów, zakupu uridium, kredytów, premek itp. latam sam, rzadko w grupie, łącznie ok 500 ubitych statków (głównie goliaty). Jednak pomysł mi się podoba, bo gra z założenia ma być darmowa, a nie płacić pieniądze by uzyskać przewagę. Osobiście wolę przekazać pieniądze na akcje typu świąteczna paczka, niż władować w grę. Skoro sam do wszystkiego dochodzę bez udziału gotówki, to oznacza, że jestem "noobem"? Wielu graczy wykupuje jedynie premium.

4. nie watpie ze ci sie podoba ;) widzisz ;) to na co ja pracowalem 4 lata ty masz w tydzien;) mi tez by sie podobalo;) wlasnie takim jak ty ten pomysl sie podoba najbardziej;)

5. Konto na serwerze którym gram mam od 24-08-2011. Dla udowodnienia, http://de6.darkorbit.bigpoint.com/index.es?profile=5CAN5&profileCheck=CJWKR&lang=de
    Nie sądzę by się dało osiągnąć 17 lvl grając tydzień ^^
    więc może masz rację, że takim jak ja, nie biorącym gry za swój życiowy cel :)

6. sa obecnie misje ktore daja po 50-100 mil pd;) uwierz ze da sie w 3 dni wbic wyzszy niz ty masz;)
    zreszta temat jest o aukcjach a nie o twoim koncie;)

7. Wiem o tym :) wykonaj te misje samemu, nowym kontem :) nowe aukcje pozwolą na szybsze zbieranie części bazy, słabsi gracze i tak mają małe szanse na początku wygrać nowo wprowadzone przedmioty, jednak po czasie nowy gracz będzie realniej patrzył na ceny wymarzonych przedmiotów :)

8. Prędzej czy później będą bany za handel zbugowanymi kredkami, więc mogą sobie te aukcje wygrywać.

9. nie bede z toba dyskutowal. po 3 latach masz wciaz 8 dronow. al malo grasz albo nie dajesz rady..od tego sa klany i grupy zeby misje robic razem. a wracajac do systemu aukcji jest to pomysl conajmniej poroniony.. koncze rozmowe

10. conan osobiscie mi to lotto ;) nigdy takich kredek nie kupowalem i kupowal nie bede. ale patzrac na ilosc takich ofert na allegro to musi sie to im oplacac:)

11. aaa conan w jaki sposob suport bedzie wiedzial ze kredki sa kupione z portalu aukcyjnego? teraz twoja kolej
    THINK :)

12. Zgadzam się z│†│CΘNΔN│†│PL│. Aegis na pl1 poszedł prawie za 3mld kredytów. Cena na "czarnym rynku" to więcej, niż zakup tegoż statku podczas mhh za uridium przy użyciu przelewu.
    °º»Đαηση°, istnieje opcja edycji postów, a nie pisanie jednego pod drugim :)
    Np po dacie wejścia i opuszczenia klanu oraz operacji wykonanych.

13. *-BOGGY-*

*-BOGGY-* User

nikt nie wyśle sms-a czy nie zrobi przelewu? Bo co bo ty tak mówisz obudz się człowieku i przemyśl co piszesz, a grać nikt ci nie każe nie podoba się do widzenia.
    Pomysł z nową aukcją jak dla mnie świetny mimo , że mam wszystko za uri.

14. soleiuk

soleiuk User

bany moze bedom moze nie za kupowanie kredytuw ale chyba nie bo to wsposub do gry odbywa sie legalnie i bez naruszenia owi gry ja osobiscie nie polecam wysylac sms po to by miec 1 milion wiecej kredytuw na koncie bo byc moze w przyszlosci bedom za to bany dlaczego nie naruszaiom te owi gry bo kredyty danemu uzytkownikowi sa wyplacane z klanu za kture dany uzytkownik zaplacil sms,em ale ja dalej bym niepolecal kupowania przes sms bo jak big poit to odkryje z kturego konta na czyje poleciala suma niepokoioco wielka to bedzie ban na stale i dopiero sie zacznie gadanie i wypisywanie na forum ps (cos sie dzieje z aukciom zegaru niema i niewiem za ile poszedl wczoraj agles niemoge tego sprawdzic bo bo tego nie pokazuje mi poprostu )

15. dert3496

dert3496 User

Zgadzam się w 100%!

16. Tak ten sam

17. a wracając do tematu to weźcie wielki rozbieg i walnijcie się łeb w porządny mur bo się czytać tego nie da ... " niech mi BP zwraca moje 2 000 000 uri " no kurde weźcie się nie "coś" Czy ktoś wam kazał ładować sms-y przelewy po 300 zł ?!!? Ktoś z BP stał z łopatą, znakiem drogowym albo latarnią tupiąc nogą i kazał wysyłać przelewy bo oberwiecie po głowach ?! NIE ! Sami z własnej nie przymuszonej woli robiliście przelewy i do kogo teraz macie pretensje ? Do BP bo oni zrobili to i to, to ich boisko ich zasady mamy się albo do nich dostosować albo wyjść i się nie oglądać więc dajcie sobie siana bo nikt wam tego nie zwróci ... miałem kilka kont jak mi się nie chciało orać ręcznie na urkę rypiąc alieny to robiłem przelew i potrafiłem się pozbyć konta bo mi się nudziło granie i zaczynałem od nowa, więc miejcie jakieś jaja i nie płaczcie jak małe dziewczynki bo to już jest żałosne

Wykropkowane wulgaryzmy.
    5 pkt.
    MOD_Danek.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 28 lutego 2014
    **XRYSIUX** lubi to.
  18. Ależ BP zwróci Wam wasze pieniądze, nawet więcej :) tylko jest jeden warunek - musicie wygrać bitwę Jackpot :) wielu graczy ma kilka mld kredytów z którymi nie ma co robić, to pozwoli im wydać urkę na ammo, a kredyty na przedmioty :)

19. Żeby słabsi gracze coś wylicytowali muszą długo poczekać, bo ceny jak na razie będą się utrzymywać wysoko. (400 mln za spearaheda:))

20. mi ten system nie przeszkadza
    ale ma jedną stanowczą wade !!!
    sekunde przed końcem ktoś stawia 10k więcej,zróbcie coś z tym
    np. trzeba przebić oferte o 10% minimum

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.