Rozszerzenie Paska Szybkiego Wyboru.

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Andromeda5, 8 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy Producent Gry powinien zwiększyć Pasek Szybkiego Wyboru lub dodać nowe skróty klawiszowe ?

Ankieta zamknięta 28 października 2015.
  1. TAK

94,7%
  2. NIE

5,3%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Andromeda5

Andromeda5 User

Czy Producent Gry zastanawiał się nad zwiększeniem Paska Szybkiego Wyboru lub dodaniem nowych skrótów klawiszowych w grze ?
    Od jakiegoś czasu zaczęła pojawiać się nowa amunicja i wyposażenie (rakiety zamrażające, ammo i miny zakażające z Eventu Plaga, CPU serum) oraz obecnie 7 nowych formacji dronów.
    Nie ma możliwości jej szybkiego użycia czyli wykorzystania posiadanego potencjału bez nowych skrótów klawiszowych lub rozszerzonego Paska Szybkiego Wyboru o nowe miejsca.
    W obecnej chwili Gra ogranicza możliwości gracza i nie daje szansy na lepszą zabawę.

"Po co dawać nowe zabawki jak maja stać na półce nie używane."

2. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Przeniosłem temat do odpowiedniego działu ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

3. tomallo99

tomallo99 User

4. Powiem tak...brakuje mi dodatkowych ikon w pasku szybkiego wyboru ale kłopot jest jeden...jak przypisać do niego klawisze numeracyjne skoro jest ich okropnie wiele bo aż tylko 9. :)

Ale jak najbardziej jestem za.

5. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Pamiętaj, że pakiet premium daje 1 dodatkowy pasek szybkiego wyboru ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

6. Andromeda5

Andromeda5 User

Ja nie wyobrażam sobie grać bez premki, ale i tak mi brakuje, dlatego pozwoliłem sobie założyć temat, może Ktoś pochyli się nad problemem.

7. Normalnie burżuj. :) Kurde lata na premce, i jeszcze mu slotów za mało...No nie mogę. To co ja mam powiedzieć?...I nie każ mi kupować premium. Ten zakup dopiero jak technicznie ta gra zacznie działac tak jak powinna. ;)

8. tomallo99

tomallo99 User

Dlaczego nie wyobrażasz sobie grać bez konta premium? Nie rozumiem. Ja nie korzystam i nie narzekam.

9. Etylowy

Etylowy User

Zmieść 5 formacji, makaron x4 sab, smarty stabilki empy, high techa, umj dizajnu, rakiety różne. Jeszcze kamyk za darmo i repka na porcie robot szybszy + to co kolega tu napisał
    Też sobie nie wyobrażam bez premki jak się z kimś bije u nas bez premium to to wychodzi trochę kalecznie. :D
    Jak latasz na alienki, pall albo boxy tylko no tyo nie potrzebujesz :D

10. Andromeda5

Andromeda5 User

Jak bym zbierał tylko palkę to Premka do niczego nie jest mi potrzebna, w każdym innym przypadku Premka dla full-ki to konieczność. Takie jest moje zdanie.

11. Czempion

Czempion User

Jedyna szczególna korzyść z premium to przyśpieszone rakietki, a bez reszty da się przeżyć. Szybkie klikanie tu i tam, to standard w grze związanej z moim avatarem :)

12. Przydałoby się więcej skrótów klawiszowych ;) Aby wszystko było sprawniejsze :)

13. A Jakie Klawisze w takim razie będziesz klikać?

14. Nugattu_08

Nugattu_08 User

Np. Walkowany w dziesiatkach tematow przycisk dla Kamikaze bylby przydatny, najlepiej przypisany do klawisza wybranego przez gracza. :D

15. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.