RSB-75

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika pl12356, 27 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. pl12356

pl12356 User

Witam, mam pytanie do doswiadczonych graczy. Do tej pory uzywalem jako najsilniejszej amunicji bialke dlatego,ze nie mialem duzo rsb-75 (jestem niskokosztowym graczem) a w zwiazku z tym ze w ostatnich miesiacach DO rzucilo troche darmowej rsb-75 wiec zaczalem jej troche uzywac. Zauwazylem, ze ta ammo strzela krotkimi seriami(po 3) ,robi przerwy ok na 2 strzaly.W sumie z bialki szybciej ubijam niz z rsb-75 ktora jest silniejsza 6x od zwyklej.
    Pytanie; czy jest to blad czy tez jest to normalne tylko trzeba cos aktywowac,kupic,zaladowac ,pocalowac etc.
    Pozdrawiam

2. Rsb jest do ,,mieszania''.Bijąc się używasz np białki i rsb. Czyli białka,szybka salwa z rsb i znowu białka. Żeby to ,,mieszanie'' miało sens musisz szybko zmieniać rodzaj amunicji. Pozdro

pl12356 i MOD_TORO lubią to.
  3. -gustaf-

-gustaf- User

Rsb dziala podobnie jak rakiety , tak jakby miedzy salwami trzeba odczekac czas ladowania wiec tak jak napisal kolega powyzej bijac z bialki co jakis czas przelaczasz na rsb co daje wiekszy dmg.Po salwie z rsb wracasz do bialki.Nigdy nie wnikalem co do dokladnego czasu tych przerw.

pl12356 lubi to.
  4. pl12356

pl12356 User

Dzieki za odpowiedz,czlowiek caly czas sie uczy. Gram na slabym laczu wiec u mnie na razie nie wchodzi w rachube przelaczanie rodzajow ammo wiec na razie dalej bedzie skladowana na lepsze czasy.
    Wielki dzieki i pozdrawiam, mozna zamknac temat.

5. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Skoro wyjaśnione to zamykam,

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.