RSB nie już takie drogie ?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika FuksorHD, 13 grudnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. FuksorHD

FuksorHD User

Witam co BP sie stało że dodali RSB do montowni :p patrząc pierwszy raz na obrazek myślałem ze to będzie 1k rsb za nie wiadomo ile a wchodząc w projekt pokazało się 5k rsb za 1 kabel i nano obudowe + krysztaly :d . Cena jak za miske ryżu 10k urki + krysztalki z wrót . Gracz zbierający rzeczy do montowni oraz robiący regularnie wrota z których dropią kryształki nieźle się dorobi ;) POZDRAWIAM

2. BA_ASTRAL

BA_ASTRAL Guest

3. TUROK

TUROK User

No i fajnie .. A to nie jest takie proste zdobyć te kryształy. Wrota też trzeba za coś składać(chodzi o uczciwych graczy, a nie o programy zbierające boxy). Za 3 dni i tak zniknie z montowni.

4. FuksorHD

FuksorHD User

RSB było już od 0:00 także post informacyjny opóźniony :D a na informacje o eventcie zimowym nie wchodziłem bo myślałem że nic nie będzie już dodane :p Ale i tak 3/4 graczy nie kapnie się że jest taka promocja a jeszcze więcej nie będzie miała kryształów :D

5. Krzysioo67

Krzysioo67 User

A ja nie mogę odebrać ammo z montownii, czas doszedł co zera i się zawiesił, dodam że nadal mogę normalnie produkować i odbierać inne przedmioty.

6. Adalon

Adalon User

200k RSki na + :D
    Dobrze że mialem sporo kryształków po ostatnim evencie z czarnymi skrzniami jak lecialo po 100-150 z każdych wrót :)
    Już nie będę marudził jak mi nano-crap z zielonych skrzynek poleci ;p

7. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.