[RSE♛] ♛Resident Evil PL♛ / Europejski Glob 1

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Junkers-PL-1902, 10 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. [RSE♛] ♛Resident Evil PL♛

Jesteśmy polskim klanem na serwerze -Global Europa 1-
    Przeszliśmy do klanu GV (fuzja) z RSE. Fuzja była niestety dość nieudana i wróciliśmy na "stare śmieci" ^^ Po nieudanej fuzji został ponownie wskrzeszony klan.
    Liderem klanu jest NightHunter. Zastępcą i dyplomatą natomiast Ahito.

Warunkiem do przyjęcia jest firma EIC, oraz TS, który znajduje się na naszej stronie klanowej.

Jeśli chcesz grać wśród swoich na Global Europa 1, to wyślij nam swoje podanie (nie puste) i odwiedź naszego TS'a.

Pozdrawiamy i zapraszamy ;)

2. Od dawien dawna nie ma nic polskiego na EIC.

Powodzenia.

3. Dobra ekipa polecam ;)

4. Hermesplay

Hermesplay User

Fajny klan :)

WordlOfWarcraft lubi to.
  5. Pozdrawiam wasz klan :D

WordlOfWarcraft lubi to.
  6. Ja również polecam! Dobra atmosfera na TS, duża aktywność na mapach i nie robią bałaganu na czacie.

7. coś polskiego :)

8. Polecam ten klan jest mocny i aktywny

9. I rozdają darmowe browary :D

10. Zobaczymy jak ten klan się długo utrzyma na globalu :cool:

11. MDP przypominam ci ze odkad GV gra na serverze my robimy wam problemy wiec my rzadzimy z polskich klanow was na mapach nie widac

12. Nie organizujecie zadnych wylotow itp tylko ranking

13. Jakieś ograniczenia na browary mają?;)Czy tankujemy do peĺna :)

14. Ja jak kiedyś ostro porządziłem to miałem 2 dni kaca także radze uważac z tym rzadzeniem.I sprawdzajcie czesto drony

-RΛGΛT-PL- lubi to.
  15. Tankujemy do pełna plus zapasy ^^

-RΛGΛT-PL- lubi to.
  16. Hermesplay

Hermesplay User

Was też praktycznie nie widać na mapach 0 wylotów itp. ale za to lubicie obrażać graczy na czacie :) no naprawdę pokazujecie się z dobrej strony ;)

17. No już coś wiadomo;) Najbardziej przemawiają do mnie tzw.zapasy ;)

[Яøмaи] lubi to.
  18. Zapraszamy zawsze możesz wpaść do nas zrobić zapasy :D

-RΛGΛT-PL- lubi to.
  19. Ragi przyjacielu, przegryź coś czasem bo od tej diety w płynie wylecą Ci zęby niedługo, gdyż uznają że niepotrzebne Tobie wcale. :D;)

Śledzik, karpik, galareta...

-RΛGΛT-PL- lubi to.
  20. Zasadniczo śledzik,karpik,galareta,schabowy i ziemniaczek przez słomke przejdzie ;)
    Zobacz,kuszą mnie "zapasami" ale obawiam sie że takich ilości które by mnie zadowoliły to chyba nie mają :(

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.