Sentinel czy Spectrum?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika slipwar, 27 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. slipwar

slipwar User

Czesc wam :) mam pytanko jak w temacie . Wiec slucham was co mi doradzicie chodzi mi ogolnie zeby na bitki byl statek wiec?

2. BA_Matroz

BA_Matroz User

Wydaje mi się, że lepszy jest sentinel oczywiście jeśli masz sporą ilość osłon :) Uzasadnienie: jego moc trwa sporo dłużej niż spectruma i ta moc nie obniża twojego dmg :)

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

3. ~SPRINT~

~SPRINT~ User

Częściej wybieram spectruma. Dlaczego? Obniża atak wroga aż o 80%, a mój o połowę. Taka różnica powoduje często wygraną.

4. infex1122

infex1122 User

Ciężko wybrać. Osobiście nie mam sentinela ale mam specka i moge się wypowiedzieć w tym temacie, że jeżeli wrzucisz na pierścieniu 1 bańke osłon i włączysz mocke to bicie ciebie to jak walenie w ściane - bez skutku prawie że : )

5. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.