Pomoc techniczna seprom

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika -Matrix.-, 21 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -Matrix.-

-Matrix.- User

witam.
    mam seprom wysłany na statek a nie moge nic podkrecic co mam zrobić ?? pisałem do suportu 2 razy a oni nic nie zrobili tylko wysłali ze problem jest rozwiazywany no ale ile mozna czekac.

2. Czym się objawia to całe "nie moge nic podkrecic" ? Seprom znika z ładowni czy po prostu nie można go złapać i podkręcić?

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

3. -Matrix.-

-Matrix.- User

moge złapac i przeciagnac gdzie chce ale tam nie zostaje. a seprom nie znika tylko wciagle jest tak samo

4. A próbowałeś czyszczenia przeglądarki? Wiem że to "klasyk" ale czasem coś daje:rolleyes:. Skoro pomoc techniczna nie widzi problemu znaczy, że to u Ciebie coś może być nie tak.

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

5. -Matrix.-

-Matrix.- User

czysciłem przegladarke i kompa resetowałem i nic nie dało. a na innym koncie jest wszystko dobrze. no więc na to wyglada ze to nie u mnie problem

6. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Nie wiem czy myślimy o tym samym, ale mam pewien pomysł. Kiedyś z czegoś takiego korzystałem i działało(3-4 lata temu :D) Spróbuj tak jak zawsze przeciągnąć seprom na oczekiwane miejsce. Po najechaniu na pole puszczasz go. Następnie myszkę lekko przesuwasz kursor w takie miejsce, żeby nie wskazywał miejsca upuszczenia sepromu, ale nadal pozostawał w zarysie uszlachetnianego elementu. Po tym przesunięciu klikasz LPM(Lewy Przycisk Myszy). Jak nie zadziała to przesuwaj kursor do góry i do dołu klikając ciągle LPM. Jak to nie zadziała to klikaj w miejscu upuszczenia sepromu.

Sprawdź czy działa. Nie ręczę w żaden sposób za te pomysły :)

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

7. Możesz jeszcze wrzucić CPU automatycznie uszlachetniajace lasery na statek na czas podkręcania. Koszt to 150k kredek w dodatkach, biała kostka ze skrzydłami :)

8. Nie do końca można, gdzie się chce. Napędów nie można sepromem podkręcić.

9. -Matrix.-

-Matrix.- User

właśnie uzywam tego CPU automatycznego do laserów. tylko osłon nie moge podkręcić :( ale co najgorsze to jak klikam energie to wyskakuje ze amunicje dostałem a jak włączę start to kompletnie nic nie przybywa i tylko z x1 moge bic bo juz nie mam zadnej ammo...

co mam z tym zrobic ? bigpoint napisał ze konto było sprawdzone i ze działa wszytsko poprawnie, no ale wcale ze nic nie działa poprawnie. ??

Ostatnio edytowane przez moderatora: 30 lipca 2016
  10. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.