Serwer testowy dla graczy

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika tyskie95, 5 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. tyskie95

tyskie95 User

Witam mam pomysł żeby otworzyć serwer testowy już na zawsze oczywiście będzie jak na teraźniejszym serwerze (Oprócz znikania) tam gracz będzie mógł sprawdzić co kupić a czego nie. Takie rozwiązanie dla mnie jest nawet dobre ponieważ na chacie lub na forum takich tematów jak np. Co kupić , Co dobre , W co zainwestować

Pozdrawiam tyskie95 :)

2. Może tak może nie. Trzeba by wprowadzić że np. można tylko tam być 2 godziny na tydzień. Gracze przenieśli by się tam i sensu grać by nie było.

3. Popieram, gdyby na tamtym serwerze były dawane mln urki, gracze by tam przeszli i pozostałe serwery byłyby jeszcze bardziej puste, niż obecnie. Więc jeśli już miałby wejść taki "testowy" musiałby być jakoś ograniczony.
    Z resztą, Serwer testowy jak nazwa wskazuje, jest dla przeprowadzania testów, ale nie jakiś konf itd, tylko bardziej "dodatków" które BP ma zamiar wprowadzić, w owy sposób gdy nie są pewni czy "coś" zrobili dobrze, dostają odpowiedź od graczy, dowiadują się o niektórych bugach i je naprawiają nim dodatek/ulepszenie/aktualizacja wejdzie do gry na wszystkich serwerach

kris0211. lubi to.
  4. tyskie95

tyskie95 User

w sumie macie racie tylko mi chodzi o serwer taki że co kupić niż się pytać bo inni mają swoje zdanie a inni swoje jeden mówi że w zete zainwestować a inni że ageis i irki dla mnie takie rozwiązanie dla graczy którzy niewiedzą ale ograniczenie też musi być np 3 dni w tygodniu a nie jak kolega -V-E-G-A-70 powiedział że 2 godziny tygodniowo

5. trzy dni w tygodniu - za dużo, ja bym dał do wykorzystania 1.5 - 2.5 godzin / dobę (powinno być wystarczająco dużo czasu na testy)

6. soleiuk

soleiuk User

serwer testowy jest do testów jak sama nazwa na to wskazuje

7. tyskie95

tyskie95 User

Wy nadal nie rozumiecie pisze wyraźnie żeby nie było pytań co kupić co ulepszyć to ma być serwer na którym gracze zastanawiają się co kupić w co zainwestować !

Więc proszę czytać temat dokładnie bo widzę że same dzieciaki tutaj czytają bez zrozumienia !

8. Bartello98

Bartello98 User

jestem za każdy by mogł sprawdzić statki i designy.

9. Tylko, że na tym serwerze musiały by być zastosowane co najmniej te opcje:
    - brak rankingu.
    - brak areny treningowej (a jeśli już to tylko pomiędzy graczami tego serwera).
    - brak możliwości startowania w JPA.

10. kris0211.

kris0211. User

Tylko jeżeli co tydzień serwer będzie resetowany. W przeciwnym razie wielkie NIE. Czemu - powody wyżej.

Zresztą, komu to przeszkadza, że każdy doradza co innego? Trzeba wybrać, jak w życiu.

Ja tam nic takiego nie widziałem. Zanim będziesz wyzywać od dzieciaków, które nie potrafią czytać może poszukaj błędów u siebie. Bo np. z fragmentu " Takie rozwiązanie dla mnie jest nawet dobre ponieważ na chacie lub na forum takich tematów jak np. Co kupić , Co dobre , W co zainwestować" każdy wywnioskuje co innego.

11. [*RangeR*]

[*RangeR*] User

jestem za ....Tylko żebyśmy mieli obecne statki i wyposażenie

12. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

nie no to są jakieś mało śmieszne żarty! Kolegi nie stać na jakiś przedmiot i dlatego chce pograć na jakimś serwerze, na którym ma milion urki, bez przesady! serwer testowy jest po to, żeby testować nowe usprawnienia/wizualizacje/animacje w grze a nie, żeby się zastanawiać nad konfami czy innymi rzeczami, które można sprawdzić na zwykłym serwerze.
    po prostu musisz wybierać co wolisz kupić, a gdyby miał powstać taki serwer to tylko 1h na tydzień i koniec.

13. [*RangeR*]

[*RangeR*] User

lub żeby zakupiona rzecz znikała po 1 godzinie

14. Tia. Gdy normalni gracze którzy chcieli by coś wypróbować grają a tu nagle sru... turek przyleci i po tobie. jestem na nie o_O

15. NocnaFuria

NocnaFuria User

Jestem za :)

Nie raz słyszałem jak ktoś kupił cytke za urke, bo wydawało mu się, że jest lepsza od aegisa :D

16. MOD_Sebanov

MOD_Sebanov Guest

Brak aktywności zamykam;)

Pozdrawiam
    MOD_Sebanov

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.