Serwer testowy : funkcja lista kontaktów (18 marca 14:00 - 19 marca 16:00)

Temat na forum 'Archiwum HQ' rozpoczęty przez użytkownika BA_ASTRAL, 18 marca 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BA_ASTRAL

BA_ASTRAL Guest

Witajcie, kosmiczni Piloci!

Chcielibyśmy Wam dzisiaj przedstawić nowe okno listy kontaktów, które pozwala zobaczyć, którzy z Waszych przyjaciół i kolegów z klanu są obecnie w trybie online a także zarządzać tą listą bezpośrednio w oknie gry.

Okno listy kontaktów zastępuje starą " listę członków klanu " w kliencie i informuje, który z Twoich znajomych i członków klanu jest aktualnie w trybie online, jeśli są Oni na tej samej mapie, jak i wiele innych (pełna pomoc będzie dostępna w momencie po wdrożeniu funkcjonalności).

Testy trwają od godziny 14:00 dnia dzisiejszego do 16:00 jutrzejszego.
    Po zalogowaniu na konta serwera testowego, każdy otrzyma mały bonus, aby móc od razu przejść do testowania.

Pamiętajcie jednak, że choć nie znaleziono żadnych poważnych problemów z nową funkcjonalnością, jest ona wciąż w fazie testów i może nie działać tak jak powinna.

Będziemy wdzięczni gdybyśmy mogli liczyć na wasze opinie, na temat funkcjonalności jej przydatności, oraz informacji na temat wykrycia ewentualnych błędów uniemożliwiających jej poprawne używanie.

Wasza ekipa Darkorbit.

2. Witam testujemy nowy system ale na gdy np przeskczy się przez portal nie idzie zalogować się na mapke wgl bo gra się nie łączy więc jak tu coś testować jak nie działa mapka ?

3. Otóż mam tak samo nie rozumiem o co tutaj chodzi ?

4. Też chciałbym zobaczyć jak wygląda nowa lista kontaktów, ale tak jak wyżej nic nie działa. Najprawdopodobniej zobaczę to jak zostanie wprowadzone w grze :).

5. kret

kret User

Mi także nie działa więc po co coś testować jak nie idzie mapki połączyć.?

6. Junior22

Junior22 User

Mi też nie działa nie rozumiem tego wgl że zaloguje się przeskocze przez portal i już od ponad godziny nic nie działa

7. Adzeus

Adzeus User

Ja również nie mogę się nawet połączyć :( Ciągle tylko przewija się pasek trwa łączenie,,, i nic... :(

8. MOD_Sensei

MOD_Sensei Guest

Po kilku próbach zalogowania się na serwer (a konkretniej na mapę) udało mi się trochę potestować... mówiąc trochę mam na myśli niewiele gdyż przez moją nazwę użytkownika każdy mnie atakował (niezależnie od tego z jakiej firmy bym nie był ^^ )

Osobiście uważam iż bajer ten jest raz za kiedy przydatny o ile wie się jak z niego korzystać aczkolwiek może być on uciążliwy ponieważ zajmuje dosyć sporą część ekranu gry :( (mogli by go zwęzić o 1/4 ^^ )

Pozdrawiam,
    MOD_Sensei :cool:

9. to samo było, nie mogłem sobie polatać Citadelem :oops:

Ostatnie edytowanie: 19 marca 2014
  10. Myślę że jutro, albo w przyszłym tygodniu wprowadzą tą aktualizację ;)

11. S*Y*Z*Y*F

S*Y*Z*Y*F User

i pewnie jak zawsze przy okazji coś zepsują, ot tradycji czar :)

12. Biorą pod uwagę ich statystyki, psucia czegoś po aktualizacji można się tego spodziewać :D. Należy jednak pamiętać, że to jest robione dla nas i nie z winy programistów są błędy.

13. S*Y*Z*Y*F

S*Y*Z*Y*F User

a z winy kogo??? nas graczy?

14. Oczywiście, że to nie nasza wina, pamiętaj że przy różnych zmianach mogą powstać błędy. Myślisz, że ci u "góry" specjalnie tworzą błędy? Moim zdaniem kiedy jest wprowadzana aktualizacja powinny być wyłączane serwery.

15. S*Y*Z*Y*F

S*Y*Z*Y*F User

no dokładnie. jak w locie coś robią, to później kwiatki wychodzą, takie jak ostatnio ze sklepem:confused:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.