Serwer Testowy

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika CzekotubA, 3 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. CzekotubA

CzekotubA User

Witam na Facebook'u na stronie Darkorbit pisze ,że zostanie otwarty serwer testowy by przetestować nowe formacje. Wiadomo kiedy będzie on otwarty?

2. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Nie wiemy kiedy server testowy zostanie właczony ale kiedy się to stanie będzie oficjalna informacja na ten temat ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

3. DracoNkP

DracoNkP User

Oj wielka szkoda, że jednak wchodzą te formacje.. oj wielka szkoda.. Myślałem, że jednak z nich zrezygnują.. a w szczególności z jednej konkretnej..

4. a jakie to maja byc formacje , bo przeoczylem chyba info :eek:

5. DracoNkP

DracoNkP User

Bo informacji oficjalnej nie było. Jeśli nie było jeszcze test servera to poczekaj i sam zobacz. Ja ostatnio za info o pusacie dostałem bana.

6. To jest info oficjalny, ich facebook oficjalny, także info tez oficjalne.

7. DracoNkP

DracoNkP User

O czym ty mówisz? Bo ciebie nie rozumie. Informacja o test servie poszła 2 czerwca, nie wiem czy był czy nie był. Więc o co ci chodzi?

8. BA_MENTOR

BA_MENTOR User

Brak aktywności w temacie - zamykam.

Pozdrawiam,
    MOD_MENTOR

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.