serwer

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika mirraj26, 16 maja 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. mirraj26

mirraj26 User

Witam to będzie raczej proźba do MOD-ów o to aby z tygodniowym wyprzedzeniem ogłaszali kiedy i o której godzinie odbędzie się restart serwera, wczoraj miałem nieprzyjemną sytuację kiedy to odkładałem pozostałość Black light na później do misji na czas a tu nagle serwer się postanowił zrestartować, straciłem większość z tego co odłożyłem, wystosowałem ostre pismo w tej sprawie do pomocy technicznej. Czy ktoś już tak miał?

2. warrriat

warrriat User

Restart jest zawsze o tej samej porze o 5:30 czasu danego serwera. Chyba, że mówisz o restartach związanych z aktualizacją. To tu cię zdziwię, to nie modzi je robią tylko centrala i informacje o tym są na discordzie. Zazwyczaj po jakimś czasie informacja pojawia się też na forum.

3. MOD_MIKUS

MOD_MIKUS S-Moderator Team Darkorbit

Drogi graczu,
    Co do restartów - tak jak masz wyżej napisane, są one codziennie o 5:30 rano. Restarty serwera, które są związane z poprawnym działaniem gry (prace w tle) są przeprowadzane o losowej godzinie i losowego dnia. Nie mamy możliwości poinformowania Was tydzień wcześniej, bo sami dostajemy informację, zazwyczaj w dniu restartu. Gdy tylko dostaniemy takie ogłoszenie to nasz Team Leader niezwłocznie zamieszcza je na forum.

Pozdrawiam,
    MOD_MIKUS

4. mirraj26

mirraj26 User

O tym że restart serwera odbywa się o 5:30 rano to wiem ale wczoraj restart nastąpił przed 11 być może miało to związek z aktualizacją gry miałem po prostu pecha, temat można zamknąć.

5. CM_Zero

CM_Zero Forum Moderator Team Darkorbit

Zgodnie z prośbą - kłódeczka :D

Z poważaniem,
    MOD_ZERO

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.