Serwery PL

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika SλώczγK, 23 września 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Cupak

Cupak User

Pogdybać zawsze można :rolleyes: Mnie to nie wzrusza, działa gra to gram, nie działa to nie gram taki urok tej gierki a alieny z map nie uciekną i tak moge sobie pozwolić tylko na bicie alienów, powoli ta gra zmienia się głównie na walkę z NPC no i na próby ucieczki przed fullkami :D

2. Ankalagon

Ankalagon User

Nie ma co uciekać - trzeba - jak to koledzy z klanu mawiają - gryźć nawet po kostkach - zanim się padnie.

3. MOD_M4

MOD_M4 Guest

@HelloItsMy
    2.2. Język forum
    Kultura/ton wypowiedzi - nawet podczas burzliwych dyskusji lub kiedy się zdenerwujesz, zachowaj proszę uprzejmy ton wypowiedzi. Szanuj innych forumowiczów. Na naszym forum nie tolerujemy braku kultury.
    Pozdrawiam
    MOD_M4

4. Złoty

Złoty User

Jak łączą serwer Meksyk1 z Brazylia 1 to i Polska z Węgrami może xD

5. SλώczγK

SλώczγK User

Modku mógłbyś to sprawdzić na discordzie i potwierdzić ? bo ja niestety nie mam tego wynalazku a nie będę też ściągał po jedną rzecz żeby sprawdzić

6. Skoro łączą Azje z Europejskim Globalem to Polsko-Węgry nie jest oderwane od rzeczywistości.

7. abes76

abes76 User

Co oznacza ERROR 98 po nie udanym logowaniu?

8. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Szanowny Graczu,

Error98 przy logowaniu oznacza ban na konto. Informacje na temat bana uzyskasz pisząć ticketa do PT.

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

9. abes76

abes76 User

Dziękuję pisałem,ale info zwrotne nie dotarło zaczekam,a możesz jeszcze udzielić informacji czy to czasowy?

10. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Szanowny Graczu,

Wszelkie informacje na ten temat otrzymasz wysyłając zgłoszenie do PT.

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

11. Cupak

Cupak User

Serwer zaczął lagować, zastanawiam się czemu ??? pojawiła się kosmiczna piłka...o_O jeżeli eventy = lagi to po co w ogóle je dawać skoro większość graczy z tych eventów dostaje w prezencie tylko zawiechy ?

12. Kiedys sewery dźwigały po 3000 osób online.. wniosek nasuwa się sam

13. *skibi76*

*skibi76* User

z skąd takie lagi PRZEZ WASZE BOTY I RESZTE BADZIEWIA KTÓREGO UŻYWACIE DO DODWYŻSZENIA WASZEGO MAŁEGO EGO grać nie potraficie to używacie wspomagaczy a potem płacz że lagi

14. Dokładniej to głównie przez to, że serwery i łącze są biedackie ale co kto woli xd
    Ew. gierka napisana na projekt w liceum przez randomsów po gimnazjum.

15. Jeśli się na czymś nie znasz to wogóle się nie udzielaj. ;)

16. Ankalagon

Ankalagon User

Bądźcie bardziej kreatywni w używaniu słowa "płacz" - bo z tego co widzę, niektórzy są strasznie ograniczeni i nie znają innego określenia niż słowo płacz - to tak wyjdę tym co mają skromny zasób własnego słownictwa aby zaczęli, być może, używać innych określeń synonimów od słowa płacz ( będzie barwniej ):

kris0211., pl12356 oraz poland102 lubią to.
  17. SλώczγK

SλώczγK User

no nieźle mamy profesora na grze ;)

18. Ankalagon

Ankalagon User

taki ze mnie prof. jak z koziej skóry trąbka

Ale zauważyłem, że jak czat nie działa to i lagów nie ma. To ja proponuję aby już tego czata nie naprawiali. Wolę zepsuty czat kosztem braku lagów.

19. poland102

poland102 User

wiesz ale oni nie z braku słownictwa tylko w celu zdyskredytowania oponenta- słowo klucz...jak im dasz pęk kluczy to się pogubią :)

Ankalagon lubi to.
  20. MOD_Artemida

MOD_Artemida Guest

Drogi Graczu
    Proszę nie pisać posta pod postem
    Jeśli chcesz coś dopisać wystarczy edytować :)

Double posting - pisanie postu pod postem. Wyjątek: Moderatorzy mają prawo pisać post pod postem. Użytkownikowi wolno odstąpić od tego punktu Regulaminu tylko za przyzwoleniem Moderatora.

pozdrawiam
    MOD_Artemida

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.