Sezon UBA

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika SuSzAk, 22 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SuSzAk

SuSzAk User

Cześć, może mi ktoś wytłumaczyć jak są liczone punkty które dostajemy za wygraną na UBA?

Bo raz dostanę 40 punktów za wygraną z graczem słabszym ode mnie, a raz 1, 2 punkty za wygraną z ludźmi którzy na pierwszy rzut oka wydają się silniejsi (ranga, full havo, grube lasery, czyli to czego ja nie posiadam).
    Dlaczego jest aż taki rozrzut między ilością tych punktów?

2. Cześć,
    wytłumaczę poprzez cytat w temacie: Sezon Areny bojowej DarkOrbit - FAQ

,,Wprowadzamy nowy system punktacji, który bierze pod uwagę wynik wcześniejszych starć, dzięki czemu na Arenie mamy większą rywalizację. Wcześniejszy system opierał się wyłącznie na zwycięstwach, natomiast nowy analizuje dokonania gracza i jego przeciwnika w poprzednich walkach.''

Cytając ten cytat dowiesz się, że nie liczy się wyposażenie w walce (im lepsze tym nie dostajesz więcej punktów, lecz ilość wygranych i przegranych meczy na stoczone - im więcej ktoś wygrał na stoczonych pojedynków, tym masz więcej za niego punktów do sezonu. Im mniej ktoś stoczył lub wygrał, czy miał mniejszy udział w bitwach, to otrzymujesz za niego mało punktów.

3. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.