¹Ƈσʀʊєȶȶє

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ColdGuard, 5 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Złożę spartany do końca tygodnia?

Ankieta zamknięta 7 lutego 2018.
  1. Tak

100,0%
  2. Nie

0 głos(ów)
    0,0%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ColdGuard

ColdGuard User

Witam użytkowników forum oraz administrację ;)
    Hmm... Od czego by tu zacząć? To może tak. Na imię mi Jakub, chociaż żona mówi na mnie Raffaello ;) Dlaczego? Rafael to moje imię z bierzmowania :D Interesuję się sportem, głównie piłką nożną i bieganiem krótkodystansowym ;) W wolnym czasie gram sobie w DarkOrbit, ze swoim wiernym klanem ;) Klan, w którym obecnie przesiaduję jako jego lider nosi nazwę UnSkilled™. Jest Nas już 39 i zajmujemy pozycję 15. Moim celem było odbudowanie swojego starego klanu i jak widać udało się ;) Pogrywam sobie na Świecie polskim 3 pod nazwą ¹Ƈσʀʊєȶȶє. Konto założone około rok temu ale było długo nie odwiedzane :(
    Grałem też na Świecie Międzynarodowym 1 ale znudziło mi się :( Moją dumą w tym momencie jest klan, statek, którym ostatnio zacząłem latać (Cyborg), skompletowanie wszystkich 10-u designów drona Hercules, co było dość uciążliwe :D. Nowy cel jaki sobie wyznaczyłem? Sądzę, że za tydzień go zrealizuje. Mianowicie chodzi o to, że chcę złożyć 10 designów drona SPARTAN. Mam juz 1600/2250 kryształków. W niedzielę będzie fulka ;D Jak mogłem zapomnieć... Moją rangą jest Szef kapitan "[​IMG]" ale również w niedziele zostanę awansowany wyżej ;)
    To chyba już wszystko. A nie... jeszcze coś jest... Aktywnie kupuję pakiety uridium oraz jestem graczem premium :D (w przeszłości kupowałem po 20 obsydianowych skrzynek :D) No to już chyba wszystko ;) Postaram się brać aktywny udział w życiu tego forum ;)
    I mam bardzo fajny pomysł, którym podzielę się z twórcami bo może coś z tego wyjdzie ;)

2. Witam jako pierwszy :D Jak posiedzisz dobrze to dotrwasz do spartanów(2-3weekendy i są kryształy :D mi jeden został ale mi się nie chce). Aczkolwiek polecałbym skompletować kolejny komplet herków :D Bo spartany zamieniają havo na konfie do bicia a herki zostają tam gdzie były ;)

3. ColdGuard

ColdGuard User

Jeszcze 10 herków? o jacie :( :D

4. Spokojnie ja sobie robię drugi komplet havo i herc :D mam po 15szt przed spartanami więc spokojnie jeszcze trochę czasu przede mną :D Ale jak raz usiądę to dozbieram kryształu i dresów :D

5. gigamen

gigamen User

Witom witom i o numer buta pytom

6. Bawi się w Modka czy fetysz się udzielił

7. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Kolejny zarażony :O

8. To idzie zdecydowanie w złą stronę :D

9. Siema przywódcą :) Z tej strony TwójDobryDuszek :)

10. Witam Cię :)

11. ColdGuard

ColdGuard User

Ooo kogo tu przywiało :)

12. ja często na forum siedzę, tylko miałem tyle przerwy :D

13. Tutaj też jesteście?!

PS. Twój podpis narusza regulamin :rolleyes:

14. MOD_M4

MOD_M4 Guest

@ColdGuard
    2.1. Nick, sygnatura, awatar
    Sygnatura - dozwolona jest sygnatura graficzna o maksymalnych wymiarach 500 x 200 pikseli oraz podpis zawierający maksymalnie 2 wiersze (czcionką o wymiarach max. 3)
    Proszę o zmianę na regulaminową.

Pozdrawiam
    MOD_M4

15. ColdGuard

ColdGuard User

Wybacz już będę zmieniał :(

16. MOD_M4

MOD_M4 Guest

I jest dobrze :D

17. Jużem wszyndzie był i wszyćko widzioł
    Wy to się tylko czypiata bogu ducha winnych :D

18. I to jeszcze przywódcę mojego klanu :oops: