Skleroza nie boli ?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Jesion13, 29 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Jesion13

Jesion13 User

Bry, czy mógłby mi ktoś przypomnieć co muszę ustawić w ustawieniach odnośnie klawiatury lub czegoś bo kombinowałem już sporo swój pasek akcji ( chodzi mi o zmianę amo klawiszami np 1 2 3 ) bo wszystko muszę robić myszką, zaczynając znowu grę wszystko było ok a teraz jakieś cuś sprawiło że mi wszystko stanęło

2. ustawienia zakladka klawiatura :)

3. Jesion13

Jesion13 User

mmmm bawiłem się tam ale dalej nic możesz trochę więcej jaieś wskazówki

4. Jak nie masz konta Premium, to dotyczą Ciebie opcje do obłożenia z klawiatury zwane 'pasek 1 i 3'.

Sloty to miejsca, którymi zapełniasz wybrane przyciski - cyframi i/lub literami. Klikasz biały napis "nieużywany", przydzielasz i zapisujesz.

5. Jesion13

Jesion13 User

Sprawdzone, ogarnięte, faktycznie działa już się dokładnie połapałem co robiłem źle dzięki wielkie za pomoc Pozdrawiam

6. MOD_JD

MOD_JD User

W takim razie kłódeczka

Pozdrawiam
    MOD_JD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.