Skoll

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Czempion, 29 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Czempion

Czempion User

Patrząc na rangę zaskoczyła mnie pewna informacja:

Wydaje mi się że wcześniej tego nie było.
    Co to za alien i gdzie można go znaleźć lub kiedy będzie i gdzie? :D
    Czy są jakieś informacje na ten temat?

2. Oczywiście że są:p:

https://board-pl.darkorbit.com//threads/faq-mrozna-fala.96783/#post-825459

A tu bonus w postaci obrazka(dolna część się porusza):
    Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

3. kris0211.

kris0211. User

Jest temat FAQ - Mroźna fala i jest to boss we wrotach co pokazał SMOD_Myśliciel.

PS Może przeczytali twój temat i dlatego wymyślili te wrota :rolleyes: Ale to tylko moje domysły, a pewnie i tak nigdy się nie dowiemy, jak, co i skąd.

PS2 No i pewnie otworzą te wrota i urodzinowych nie będzie...

4. Czempion

Czempion User

Dziękuje i wgl za spam przepraszam, nie czytałem jeszcze tych planów na święta. Mam nadzieje że ten alien, to nie będzie jakiś byle alien :p

5. RONDO13

RONDO13 User

Ile ma mieć hp osłon i jakie dmg ze tyle żyć jest o_O:cool:

6. A od kiedy tego typu informacje podawane są od razu? Dowiemy się gdy pojawią się wrota lub alien na mapie(o ile ma na niej latać)

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

7. RONDO13

RONDO13 User

Szczerze mogłyby by być podanie byłoby wszystko wiadome.:mad:

8. Przecież przy każdym evencie musi być jakaś "niespodzianka", a skoro większość informacji na temat zbliżających się akcji znana jest ok. 2 tygodnie przed oficjalnym ujawnieniem(obrazki, opisy itd.) pozostają takie drobnostki jak specyfikacja, cena itp.:p

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

9. RONDO13

RONDO13 User

Ale niespodzianką jest już co będzie w kalendarzu adwentowym.:mad::mad:

10. Weźmy pod uwagę, że inne kraje mają inną godzinę niż my więc o kilka godzin wcześniej możecie się dowiedzieć.

11. Nie ma co liczyć na cuda, kalendarz będzie taki sam jak rok i 2 lata temu(chyba):p
    No nie powiedziałbym, bo na początek trzeba mieć na tych serwerach konta na tyle dobre by do Skoll'a dolecieć:cool:

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

12. Czempion

Czempion User

Akurat ceny mogli podać, a niespodzianką byłby np. wygląd tego Skoll'a. To by była fajna niespodzianka, gdy się czeka na jakiegoś tajemniczego aliena, nie wiadomo jak wygląda, co robi :p

13. I już wszystko jasne.

Teraz wiadomo skąd od tylu tygodni tyle problemów z grą.

Czy oni nie potrafią wprowadzić niczego nowego normalnie ?

A na tym pewnie nie koniec. Jak to wszystko ruszy, będzie jedno wielkie sruuuu i łubudu. :D

Czempion, kris0211. oraz *ASLAN* lubią to.
  14. No akurat te błędy nie są spowodowane dodawaniem nowych alienów gdyż najpierw testowane są one na serwerach testowych(ale nie na tych dla graczy:p).

Co do samego aliena, jak można zauważyć daje tyle samo punktów rankingowych co Emperor Kristallon to powinno dać do myślenia czego można się spodziewać:eek:o_O

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

15. Serwer testowy, to serwer testowy. Nieraz bywało że niby na nich wszystko było dobrze, a gdy zaczęli wgrywać na normalne to mnóstwo problemów zaczynało się nagle pojawiać.

Nie strasz mnie Pan, dobre ? :cool:

Powiedz lepiej czy "czarne piątki" będą się częściej pojawiać. Np. przy końcu roku jeszcze raz. :rolleyes:

kris0211. lubi to.
  16. kris0211.

kris0211. User

No niestety, jest jeden Czarny Piątek :(
    (choć przez te lagi to każdy piątek jest czarny)

17. Ale Ty wiesz, że "czarne piątki" jest to, o ile dobrze wiem, ostatni piątek przed grudniem rozpoczynający zakupowe, świąteczne szaleństwo ? :D

kris0211. lubi to.
  18. kris0211.

kris0211. User

Dobra, od tematu odchodzim :D

W sumie to ten Skoll to naprawdę musi być ciężki, jak 20 żyć się dostaje :oops::eek:
    (Wysunąłbym teorię o jego umiejętnościach, ale zaraz się okaże, że faktycznie takie są i wynagrodzą mnie banem za nieoficjalne informacje :p)

Ostatnie edytowanie: 1 grudnia 2014

19. No i co już się czepia. :confused:

Nie wie że życie życiem, a w BP jak im się podoba ?

Bo w tą "szczelinę" to chyba samemu będzie się wskakiwało, a ma on siłę podobno jak Emperor Krystallon.

Czyli gracz vs najsilniejszy alien w grze.

20. Czempion

Czempion User

Dokładnie, dla mnie mogą nawet zrobić halloween przez cały styczeń :p
    Albo boże narodzenie w wakacje :D

Etylowy i kris0211. lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.