Skoll

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Czempion, 29 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. RONDO13

RONDO13 User

To ja z niecierpliwoscią czekam na Skolla.:D:eek::rolleyes:

2. Czempion

Czempion User

To jeszcze zapytam się o jedną rzecz:
    Protekid, Cubikid - jakoś nie miałem okazji ich spotkać. I nie informacji na FAQ (chyba że ktoś mnie olśni :p)
    Poprosze też bonus w postaci obrazka :D

3. kubahin1

kubahin1 User

Cubikid i protekid to dormalne proty i kubiki tylko 2 razy słabsze czyli mnie hp i protki o połowe mniej biją. Kiedyś wyskakiwały na środku map występował na wszystkich mapach oprócz x-1 i chyba 4-x

4. Witam.

Tak jak zostało wspomniane jest to alien eventowy, podobny do cubikona tyle, że można go spotkać na mapach x-2, x-3, x-4 oraz x-5 (tak było podczas eventu Spring Fight 2013).
    Cubikid

HP: 1,750,000
    Osłona: 1,225,000
    DMG: 986
    PD: 80045
    Poważanie: 5004
    Kredyty: 5,984,780
    Uridium: 5, 000

Protekid

HP: 25,000
    Osłona: 20,000
    DMG: 700 - 1,300

Wyglądem nie różni się od zwykłego cubika tyle, że chyba (a może źle kojarzę :p) był ciut mniejszy ;).

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

5. Kedy bedze serwer tesowy >>

6. Jako że wrota już się pojawiły i wiadomo jak silny jest Skoll pozwolę sobie zamknąć.

Niestety ale tego nikt nie wie, jeżeli Bigpoint zdecyduje by taki serwer otworzyć informacje o tym znajdziesz w Oficjalnych ogłoszeniach lub na oficjalnym profilu na Faccebook'u.

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.