Skróty klawiszowy IE11

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Rooney53, 24 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Rooney53

Rooney53 User

Cześć! Wiecie może jak usunąć skróty klawiszowe w tej przeglądarce? Używam na pasku premium w grze klawiszów F1-10, a na IE np. F5 odświeża strone...
    Pomoże ktoś?

2. na mapie ikonka ustawienia (taka zebatka) klikasz i tam masz klawiature mozesz sobie zmienic przyciski

3. Rooney53

Rooney53 User

ja nie chce zmieniać ustawień w grze, tylko wykasować w IE11 ich skróty.

4. lacosta

lacosta User

wgl kto używa IE ? ja na przykład gram na chromie lub mozilli zależy jak mi się trafi xd, i nie mam problemu gdy na premce uzywam dodatkowych skrótów klawisza f5 lub jakich kolwiek innych :) szczerze to wątpie że IE udostępnił opcje wyłączenia ich skrótów :)

5. Rooney53

Rooney53 User

O dziwo na IE lepiej chodzi gra, też podchodziłem tak do tego, ale znajomy powiedział, że lepiej i rzeczywiście jest lepiej. Tyle, że bez używania klawiszów F1-10 na grze ciężko :p

6. Nie ma takiej opcji.

Albo zmiana przeglądarki, albo męczenie się z IE i jej skrótami które wchodzą w niepożądane interakcje z grą.

7. BA_ASTRAL

BA_ASTRAL Guest

Ewentualnie można poszukać przeglądarki hybrydy która może działać na róznych silnikach w tym na silniku IE i spróbować czy coś to da :oops:

Czyli maxthon, cool novo, avant i chyba luna scape (tylko, że zwykle lubią używać silnika chromka i trzeba bedzie przełączyć na IE jak jego chcesz:p):oops:

pozdrawiam
    SMOD_ASTRAL

8. Astral, a wiesz może co zrobić żeby podczas gry Firefox nie wychodził z trybu pełnego ekranu ? :D

9. Rooney53

Rooney53 User

Głównie o to chodzi, że o dziwo na IE11 najmniej tnie grę przy kubikach. Ale sprawdzę te hybrydy.
    No ten maxthon to jest super :) Na szalonych po 30 fpsów jest

Ostatnie edytowanie: 31 października 2014
  10. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Temat zamykam. ;)

Pozdrawiam
    MOD_Drizzt

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.