Skrzynie Obsydianowe - Zeus

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Cupak, 9 stycznia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Cupak

Cupak User

Czy jest możliwe że z tych skrzyń może wypaść w pełni zbudowany dron Zeus, ale jeżeli tak to zna ktoś prawdopodobieństwo.

Jakiś gracz wydropił go w 3:43 minucie tego filmiku, jeżeli to nie fake.

2. To nie fake :) Jest szansa na całego Zeusa (a nawet na całego Apisa) z Obsydianowej Skrzyni.

Pewnego dnia otwierając pierwszą w swoim życiu Skrzynkę Apokalipsy udało się wyciągnąć całego Zeusa, którego mam do dziś :D

Prawdopodobieństwo jednak nie jest obecnie nigdzie podane a jak było gdzieś podawane, to szansa wynosiła 1% dla całego Apisa i 1% dla całego Zeusa z puli standardowej z prawdopodobieństwem 70%. Łącznie więc 0,7%. Bardzo mała szansa.

EDIT: To są oczywiście spekulacje, więc proszę nie brać tych cyferek na poważnie :p

Ostatnie edytowanie: 9 stycznia 2019
    Cupak lubi to.
  3. kempes™

kempes™ User

Ja znalazłem całego Zeusa w skrzyni złotej i też mam go do dziś :)

4. MOD_TORO

MOD_TORO Forum Moderator Team Darkorbit

Temat nieaktywny zamykam
    Pozdrawiam
    MOD_TORO

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.