Skrzynie pirackie

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Nilferine, 20 lipca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Nilferine

Nilferine User

Witam
    Mam pytanko na temat skrzyni pirackich.
    Czy jest jakaś różnica na jakiej mapie zbierać, czy z alienów te co wypadają mają lepszy łup, czy to jest kompletnie losowe i od niczego nie zależy?

2. nie

3. Wszystko jest losowe :p

4. poland102

poland102 User

niby losowe ale ze skrzyni po alienie nigdy nic dobrego nie zebrałem a zauważyłem, że warto "czyścić" jedna mapę do czasu zebrania czegoś cennego; po czym zmienić mapę;
    ale miałem też sytuację, 3 złote skrzynki obok siebie i 3 lf4..

5. Nilferine

Nilferine User

no to nieźle, wczoraj ponad 200 kluczy i 0 lf4 2 części do zeusa, totalny pech. Dzięki za odpowiedź

6. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Drogi graczu, jak już wyżej otrzymałeś odpowiedź wszystko jest kwestią losowania. Wszelkie opowieści graczy że na jakieś mapie lepsze przedmioty wypadają są ich bezpodstawnymi przesądami.
    Pozdrawiam
    MOD_M4

7. ViperΔ

ViperΔ User

Zawartość skrzynek jest losowa.

8. MetallicA

MetallicA User

jezeli robisz systematycznie przelewy to łupy ze skrzyń bedziesz miał fajne .ale gdy kupujesz skrzynie za zebrane uridium w grze to dostaniesz samo ammo i rakiety .

9. MOD_MIKUS

MOD_MIKUS S-Moderator Team Darkorbit

Zamykam z powodu braku aktywności.

Pozdrawiam,
    MOD_MIKUS

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.