Blad Skrzynie Streunerów!

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika TUROK, 20 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. TUROK

TUROK User

Witam.
    Zauważyłem problem związany ze skrzyniami akcji specjalnej. Według oficjalnych informacji, skrzynie można było tylko otwierać specjalnymi kluczami z wrót Kupidera. Niestety tak nie jest.. Skrzynki można otworzyć zwykłym zielonym kluczem, którego można nabyć w sklepie. Oczywiście nastąpiło to po restarcie serwera. Proszę o sprawdzenie i naprawienie tego problemu.

Pozdrawiam,

Turok

2. Przed restartem też można było otwierać zielonym kluczem.

3. LaserFire3

LaserFire3 User

I tak się nie opłaca ich otwierać. Mogliby je trochę polepszyć po wpadce z energią.

4. Jakiś cytat da rade ?

I tak jak napisał Laser, skrzynki są badziewne. Ich zawartość to równowartość ceny klucza. Nędzne 15 energii albo 3 EMP-y.

Ostatnie edytowanie: 24 listopada 2015
  5. dla tych co piszą, że skrzynki są beznadziejne niech sie zastanowią co piszą :D bo jeśli ktoś ma full LF4 i naprawde nie musi otwierać skrzynek zielonych to takie skrzynki streunerowe są naprawde spoko :) bo wpadaja miedzy innymi rakiety DCR i RSB :) może dla flaksa są gorsze to fakt ale jak dla mnie na tą chwile są bardzo dobre bo chociaz nie musze wydawac chociaz na takie rakietki DCR

a szczerze juz wole to niz dostac np x2 lub jakis generator oslony lub napędu :D

6. Jedyna rzecz jaką znalazłem na temat skrzyń Streunerów to taka, że dzięki niej można zdobyć 5 części do wrót Kuipera. I tylko tyle :rolleyes:. Więc albo kolega za dużo czytał nieoficjalnych ogłoszeń, a za mało oficjalnych, bo tu nic takiego NIE MA. Łapcie linka: TU.
    Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

7. Otworzyłem ich 50 i z żadnej nie wyleciały rakiety DCR albo RSB.

Ile Ci tych rakiet wylatuje ? Więcej niż trzy ? Bo jeśli nie to za 1500 uri masz to samo w sklepie, więc korzyści z ich otwierania żadne.

8. -gustaf-

-gustaf- User

Czy moge spytac w jakiej ilosci wpadaja i pytanie spoza tematu a mianowicie dlaczego na forum opis rakiet DCR rozni sie od opisu na pasku.Na forum pisze ze spowalniaja o 30% na 5 sek. co chyba jest prawda a na pasku na mapie ze zmniejsza sie celnosc przeciwnika o 30% na 5 sek , czyli sa gorsze od PLD.

9. -dshh14-

-dshh14- User

BA_THOR napisał:
    Gdzie można znaleźć części do Wrót Kuipera?
    Po rozpoczęciu akcji „Wrota Kuipera” ich części można zdobyć w następujący sposób:
    • Bonus za logowanie podczas trwania akcji
      • 1 część od 1. do 2. logowania pod rząd
      • 2 części od 3. do 5. logowania pod rząd
      • BAJKI LOGOWALEM SIE MIN. 5-6 RAZY I NIEDOSTALEM NIC ZERO czesci

10. Możliwe, że jak składałeś wrota nie zauważyłeś żadnej części. Sam otrzymałem kilka części, bo akurat tych wrót nie dostałem.
    Jeżeli mimo przeliczeń, czy nie składania wrót nie dostałeś ani jednej części to zgłoś się do supportu. Oni powinni być na bieżąca z informacjami na temat eventu.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

11. cross68

cross68 User

do supporu przecież to nic nie da napiszą wyczyść ciasteczka i zaktualizuj flash Playera i tego typu informacje zbędne wogóle które nie poprawiają gry i nic nie wnoszą przerabiałem to już kilka razy z ''kochanym'' supportem:mad:

12. -dshh14-

-dshh14- User

nie nieskladalem a supot to odpowie tylko to co napisal cross 68

13. BA_MENTOR

BA_MENTOR User

Szanowny graczu, żaden ticket nie znika w kosmosie. Każde zgłoszenie jest dla nas jasnym sygnałem do działania. Niektóre usprawnienia wymagają poświecenia większej ilości czasu, jednak bieżące naprawy są dla nas priorytetem.

Pozdrawiam,
    MOD_MENTOR

14. LaserFire3

LaserFire3 User

Coś co się pomyliło, są spowalniające i zmniejszające celność, musiałeś je pomylić

15. Nic mu się nie pomyliło, bo tak jest.

I już nawet nie pamiętam jak długo ten błędny opis istnieje.

LaserFire3 lubi to.
  16. -gustaf-

-gustaf- User

Sporo czasu ale nie wnikalem w to zbytnio

17. Heiken

Heiken User

ja jestem flax na 300 kluczy za uri kupione lapalem te skrzynki streunerow zeby trafic ostatine 5 czesci do kuipera bo z gg nie moglem trafc i nie trafilem w zadnej skzynce czesci i to maja byc skrzynk?? to jest raczej jak zwrot urki za kupiony klucz

18. -gustaf-

-gustaf- User

Czy ja dobrze widze.Moze to bylo 30 kluczy , bo jesli wydales 450k urki na glupie 5 czesc to ostro przecholowales.Nie , powiedz ze to pomylka albo zart bo nie wierze.

19. Alfa.Star

Alfa.Star User

czlowiekiem malej wiary jestes :) pocieszajacy jest fakt ze cos tam w tych skrzynkach wypadalo mu ale fakt pojechal po bandzie :D podejzewam ze za to by cale nowe wrota zlozyl no ale coz czlowiek uczy sie na bledach szkoda kluczy bo na takim apis czy zeus day bylby pozytek z tego. nie ma co sie smiac ja np wspolczuje

20. -gustaf-

-gustaf- User

Moze i malej ale jak mowisz , jakis event chociazby jak ostatni na lf4.Przeciez z tego mialby przynajmniej z 3 lf4 a jak nie , to napewno sporo oslon i lf3 nie liczac ammo , czapek itd.Trzeba porzadnie sie zastanowic i przekalkulowac zanim podejmie sie decyzje.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.