skrzynie zniszczenia

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika │†│CΘNΔN│†│PL│, 18 czerwca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Jak wyglądają i czy komuś udaje się je zbierać ?

2. tak mi sie udalo :)

3. MOD_MIKUS

MOD_MIKUS S-Moderator Team Darkorbit

Szanowny graczu,
    Skrzynie zniszczenia są niewielkich rozmiarów i wyglądają podobnie jak zwykle skrzynki bonusowe. Są trochę jaśniejsze przez co lepiej je widać.

Pozdrawiam,
    MOD_MIKUS

4. A ile się ich wysypuje po strzeleniu gola ?

5. ViperΔ

ViperΔ User

10, jest chyba gdzieś faq o tym

6. MOD_MIKUS

Drogi graczu,
    Masz rację, po każdej zdobytej bramce pojawia się 10 skrzynek zniszczenia.

Pozdrawiam,
    MOD_MIKUS

7. No to chyba rozchodzą się w trymiga jak świeże bułeczki albo ja ślepy jestem...

8. ViperΔ

ViperΔ User

No wiadomo że kradną najpierw te eventowe :D

9. MOD_MIKUS

Szanowny graczu,
    Osobiście widziałem te skrzyneczki tylko wtedy gdy moja firma zdobyła punkt. W innm przypadku ich nie widziałem, chociaż PET je podnosił.

Pozdrawiam,
    MOD_MIKUS

10. Ankalagon

Ankalagon User

Trochę mało tych skrzyneczek jak na event, powinno być co najmniej 3 razy tyle, lub dla każdego gracza przynajmniej jedna zagwarantowana.

11. Czyli oto mamy kolejny event zdominowany przez tym razem nie klan, a jedną firmę. Taka różnica tylko.

Ta gra w ogóle już nie powoduje w graczu skłonności do takich wartości jak lojalność czy honor w stosunku do korporacji dla której "pracujemy". - Aby zrobić te misje powinienem zmienić firmę, bo moja do piłki ma dwie lewe nogi.
    I tego chce BigPoint za każdym razem...

Ostatnie edytowanie: 19 czerwca 2018
    poland102, D.A.R.E.K oraz =Aspazja= lubią to.
  12. Ankalagon

Ankalagon User

proste rozwiązanie jest piłka to wszyscy niech przeskakują , jak chcą, do jednej firmy - ciekawe co wówczas zrobi BP ( tylko pozostają jeszcze wojenki - zawsze można się dogadać i zawiesić wojenki na czas eventu)

13. U mnie na serwerze od dawna dominuje jeden klan i nic nie można zrobić, w zasadzie już tylko oni grają głównie, z tego co zauważam teraz, jak jeszcze rok/pół roku temu coś walczyliśmy tak teraz juz mało kogo widzę, sporo zrezygnowało.

A może by tak wprowadzić na piłkę coś takiego. Gdy wskakujemy na 4-4 wszystkie nicki graczy zostają ukryte (widzimy tylko własny lub nie) i każdy statek po skoku wygląda tak samo (tzn. wszystkie automatycznie przybierają jakiś konkretny wygląd - tylko nie wiem jak to pogodzić z różnymi typami statków).

Jedyne co by się wyróżniało do kolor firmy, a gracze nawet jeżeli by grali wspólnie na ts, to nawet wtedy w natłoku walki mogli by się nie rozpoznać:)

14. Ankalagon

Ankalagon User

ciekawe rozwiązanie

-V-E-G-A-70 lubi to.
  15. Jedynym pomysłem od dawien dawna, który został zaczerpnięty z sugestii graczy i zechcieli wprowadzić go w życie, było łączenie serwerów. I zrobili to tylko po to, żeby przez jeszcze trochę czasu móc podoić graczy.
    Nastawienia na zadowolenie ludzi z gry nie ma tutaj już miejsca.

=Aspazja= lubi to.
  16. MOD_Artemida

MOD_Artemida Guest

Zamykam
    Brak aktywności

pozdrawiam
    MOD_Artemida

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.