skrzynie

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika iStrong, 28 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. iStrong

iStrong User

Cześć. Zbieram na apisa, a raczej mam dużo kluczy. Dzisiaj jest szansa na lf4. Też by się kilka przydało. Więc tak. Czy zbierać dzisiaj skrzynie, gdy jest szansa, mimo, że bardziej mi zależy na apisie, czy zbierać wtedy kiedy jest szansa na całego apisa/zeusa. Bo w sumie całego i tak nie trafię, a tutaj mam przynajmniej szansę na lf4. ale jest chyba tak, że jak są złote skrzynie to i tak jakoś lepiej wylatują części apisa. Więc jak zrobić?

2. Mi zeus wypadł po 4 kluczach przy tej szansie na całego.
    Miałem wiele szczęścia że tak krótko to trwało.
    Ja bym próbował uszczelić lf-4

3. A ja zbierałbym z kolei podczas eventu na zeusa. A nuż trafi się cały zeus?
    Poza tym zbierasz części wtedy do obu dronów.

4. Zbieraj złote, do apisa części wpadają mniej więcej tak samo często jak z zielonych, a przy okazji może do zeusa też kilka znajdziesz. ( no i może lf4 też się znajdzie )

5. iStrong

iStrong User

Czyli jednak w event Zeusa zbierać. Dzięki wszystkim za pomoc. Temat również można zamknąć :)

6. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

No to zamykamy ;)

Pozdrawiam
    MOD_Drizzt

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.