Skrzynki bonusowe ;p

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ddanek33, 27 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ddanek33

ddanek33 User

Czy to prawda, ze jak sie zbiera skrzynki bonusowe to po jakims czasie coraz mniej uri wypada ?

2. BA_Matroz

BA_Matroz User

Tak to prawda. Taka stara "zapora" przeciw botom ;d

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

3. ddanek33

ddanek33 User

matko swieta ! a po jakim czasie wraca to do normy ?

4. PsZemO.o

PsZemO.o User

nie tylko urka ale energia tez

5. masakra jak smaleje to bezsensu z urki :( a ja męcze się z zbieranie urki

6. Niestety trzeba się wylogować i poczekać z godzinkę i wszystko wraca do normy...

Średnio przez godzinę zbieram 14 - 16 k urki, później już się nie opłaca w kolejnej godzinie więc się wylogowuje.

W sumie to taki patent na klikaczy ale mogliby wymysleć jakieś inne zabezpieczenie, które nie uderza w uczciwych graczy...

Kiedy wreszcie zrobią coś z autonamierzaczami i antyniewidkami? Od tych oszustw odechciewa się grać... Co to za przyjemność, że kogoś taki oszust ubije skoro ma tak naprawdę zero skilla bo wszystko robi za niego program?

Rozwiązaniem byłoby wprowadzenie klienta do ściągnięcia a nie gra przeglądarkowa... Ale to samo pisze od 3 lat a oszusci jak latali tak latają.

Pozdrawiam wszystkich uczciwych graczy z PL2

7. Fajnie, że zbierasz tyle uri, ja bym tyle rady nie dał :D. Każdy raczej ogarnięty wie i tego nie zaprzeczy - boty były, są i będą, więc czy wyeliminują teraz wszystkie boty, czy też nie, nie gra roli, bo i tak ich będzie dużo latało, ponieważ coraz więcej takich cwaniaczków będzie oszukiwało ''system'' gry i nic z tym się zbytnio nie robi. No chyba, że admini będą latać codziennie i obserwować wszystkie mapy (zwłaszcza bitki) i kombinować coś z tym zrobić. No ale tu przecież rządzi hajs, kolegą. I nic tego nie zmieni.

8. Podwajacz kupiony, profil + protokoły all na PETa i dasz radę na bitewnych tyle zebrać :) Pozdrawiam

9. Powinieneś napisać, że oficjalnie BP wyłączył tą "zaporę", natomiast każdy kto zbiera boxy potwierdzi, że nadal działa :)

10. MOD_Matroz a czy jest jakaś możliwość żeby uczciwy gracz nie cierpiał np. przelogowanie się i wyczyszczenie ciasteczek lub zmiana mapy i dalsze zbieranie aby dalej leciała porządnie urka i energia?

Swoja drogą to kupiłem podwajacz to dlaczego mam cierpieć z powodu oszustów? Chyba coś nie halo w takim razie... Jakoś na alienkach też można bocić a nie ma żadnego zabezpieczenia...

Skoro jest takie zabezpieczenie to czemu nie ma oficjalnego ogłoszenia może wtedy nie zdecydowałbym się na zakup podwajacza i wydawanie urki na zrobienie pp...

11. Tu się zgodzę.

Jest informacja podana w oficjalnych ogłoszeniach.

12. BA_Matroz

BA_Matroz User

Fakt ale każdy kto zbiera boxy wie jak sytuacja tam wygląda a ja napisałem jaki jest tego powód :)

Informacja była podawana :) Co do przelogowania? Nie mam pojęcia, nigdy nie zbierałem boxów więcej niż 30 minut, więc nie zastanawiałem się nad "ominięciem" tej zapory ale raczej to nic nie pomoże, bo i tak po jakimś czasie zawartość boxów wraca do normy :) Raczej boty na alienki teraz nie działają a jak już to nie są tak popularne jak te na boxy czy palladium, ale nie o tym mowa :) A teraz co do cierpienia, nie mam pojęcia, nie mam na to wpływu trzeba podziękować nieuczciwym graczom i tyle ;)

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Ostatnie edytowanie: 28 sierpnia 2015
  13. Musiałem ją przeoczyć w takim razie... Ale moje pytanie do MODa jest nadal aktualne. Proszę o instrukcję co może zrobić uczciwy gracz, który chce korzystać z wykupionego pakietu?

EDIT: Dziękuję za informację. Szczerze mówiąc MOD_Matroz to nie pomogłeś mi zabardzo :). Moim zdaniem to po prostu nieuczciwe. Każdy ma swój styl gry a tylko w przypadku zbieraczy są oni objęci odpowiedzialnością zbiorową.

No dobra nie męczę więcej wora tylko po prostu napiszę z ciekawości do pomocy technicznej. Co złego to nie ja MOD_Matroz ;)

Ostatnie edytowanie: 28 sierpnia 2015
  14. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Myślę, że nie da się nic z tym zrobić . Sam osobiście zbieram boxy godzinami i widze jaka jest sytuacja czy to na mapach bitewnych czy na zwykłych . Tak jest napisane w kodzie gry i tak musi być ;( Jedynie co możesz zrobić to pogodzić się z tą informacją i po prostu grać swoje ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

15. Etylowy

Etylowy User

Mówisz godzina wystarczy by wróciło do normy mój kuzyn kilka godzin latał no boxach jakoś szło nastepny dzień już inaczej musiał praktycznie 1 dzień przerwy od boxów mieć przez to na podawaczu korzystał zamiast 8 tygodni to 4 więc ta godzinka przerwy nie za bardzo wystarcza :D jak ja miałem podwajacz to tego nie widziałem bo skupiałem się na innych rzeczach słuchania piosenek czy odpisywania i nie zbierałem też nigdy tak długo jak on.

Porada zamiast boxów jeśli ktoś bije około 4-6k, ma romba, kamikadze i premium, polecam iść na x7 jeśli jest mało graczy i umie się wysadzać dobrze kamikadze by wchodziło dużo w poboczne alieny to w godzinę do 10k uri da się wycisnąć, bosy też tłuczcie.

16. Z tego co zauważyłem ta "zapora" na boxy powodująca spadek ilości wypadającej urki i energii pojawia się mniej więcej po zebraniu pewnej określonej liczby boxów, a nie od czasu ile się zbiera. Ta ilość wynosi mniej więcej 1000-1500 boxów. Po zebraniu tej ilości można zauważyć spadek urki i energii. Reset tej zapory może ulec zmianie w czasie - im więcej boxów zbierzesz, tym dłużej trzeba odczekać, aby ponownie zbierać normalnie. Nie ma tu znaczenia wylogowanie na jakiś czas z gry, restart serwera itp, bo ilość boxów jest zapisywana na serwerze dla każdego ID konta z gry.

To tylko moje obserwacje i podejrzenia, oczywiście prawdopodobnie nigdy się nie dowiemy jak to działa na prawdę i jak z tym walczyć.
    Moja rada jest tylko jedna... nie ilość, a jakość ;)
    tzn. kup podwajacz, zrób profil na boxy na max, peta z protokołami wydobywczymi - będziesz zbierał mniej boxów, ale za to większe nagrody z nich wyciągniesz, a co za tym idzie więcej urki i energii. Krócej zbierasz, to krócej resetuje się "zapora", a Ty jesteś do przodu :)
    Ja tak robię, a efekty są rewelacyjne, zbieram ok. 2 godzinki dziennie i wpada 30-45 tysi urki i jak dobrze leci to i 200 energii :) do tego spore ilości kredytów i amunicji ;P

17. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.