Skrzynki Bonusowe

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika alwi^-^, 12 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. alwi^-^

alwi^-^ User

witam zauwazel od paru dni że na mapie pojakia sie o wiele mnie skrzynek z uridium. nie chodzi o to ze mnie urki z nich leci tylko o to ze jest ich mniej. 5 dni temu w godzine sam pet zbieral mi 8k urki a dzis ledwo 2 tys i to nie jest chwilo tylko caly czas tak jest czy wiecie cos na ten temet zeby cos zmniejszali czy cos ?

a moze za dlugo zbieral i nic innego nie robilem ? ale to chozi o zbieranie petem wiec czyba zadnych ograniczen nie ma on

Posty łączymy.

Pozdrawiam
    MOD_JD

Ostatnio edytowane przez moderatora: 12 lutego 2016
  2. Boxy są to skrzynki bonusowe, które się co jakich czas ''regenerują''. W Twoim przypadku po prostu PET miał pecha i nie wpadał na te skrzynki z uridium. Trudno, raz uzbierasz więcej uridium, raz mniej, ale za to zbierzesz coś innego.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

3. Im więcej zbierasz powiedzmy 24h to spada tobie zarobek, tez tak miałem że nagle na koncie full pod skrzynki pet, pp , podwajacz zbierałem mniej niż na koncie bez żadnego peta ani podwajacza itp. . BP tego nie pisze ale z doświadczenia zbierania boksów wiem, im dłużej zbierasz i nie robisz niczego innego np. nie bijesz aljenów to drop ze skrzynek masakrycznie spada

4. No to zamykamy :)

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.